25n
25N
25N

Llíria, escenari del concert de clausura del cicle “A tres bandes”

Llíria, escenari del concert de clausura del cicle “A tres bandes”
18/10/2019 -

El Cub de les Comarques a la Marina de València ha acollit hui la presentació oficial del concert de clausura del cicle “A tres bandes” que se celebrarà a Llíria el pròxim 26 d’octubre. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Cullera i diputat provincial de Turisme i Bandes de Música, Jordi Mayor, l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, el regidor de Cultura de Buñol, Juan Luis Pallás, i els representants de les sis entitats que conformen l’Associació Musical Buñol-Cullera-Llíria.

El concert servirà per a tancar la gira d’actuacions iniciada a Cullera l’any 2017. La trobada musical tindrà lloc el dissabte 26 a les 22.00 hores al teatre de la Unió Musical de Llíria i comptarà amb la participació de l’Ateneu Musical de Cullera, L’Artística de Buñol, i l’amfitriona, la Unió. Prèviament, es realitzarà una cercavila des de Ca la Vila fins als locals de la societat edetana.

La banda de Cullera dirigida per Ferrer Ferran interpretarà “A mi madre” de Roque Baños i “Simfonia Fantàstica” de Berlioz. Després pujarà a l’escenari L’Artística sota la batuta de Mario Ortuño per a oferir “Gerona” de Santiago López i “Poema alpestre” de Franco Cesarini. Mentre que la Unió Musical, dirigida per Pablo Marqués, serà l’encarregada de tancar el concert amb “Rubores” de Pascual Marquina i “Némesis” de José Suñer.

L’alcalde Manolo Civera ha destacat en la presentació que “projectes com aquests, impulsats per les nostres societats musicals, contribueixen a potenciar l’excel·lència de la tradició musical de la nostra terra, on Llíria té un gran protagonisme i suposa un motiu més per a reivindicar la nostra candidatura a ser reconeguda com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco”.

Per part seua, el diputat provincial Jordi Mayor ha assenyalat que “hem volgut fer la presentació en aquest espai turístic de València per a llançar el missatge que iniciatives així afavoreixen la vertebració de les comarques i que les bandes suposen un atractiu turístic de primer ordre per als nostres municipis”.

Igualment, el president de la Unió Musical, José Vicente Pedrola, ha volgut recordar que l’associació “va nàixer amb la voluntat d’impulsar activitats potents al voltant de les nostres bandes i ara ja estem estudiant obrir-nos a altres societats musicals per a promoure projectes nous”.

Associació Musical Buñol-Cullera-Llíria

La Unió Musical i la Primitiva de Llíria, Santa Cecília i Ateneu Musical de Cullera, i L’Artística i L’Armònica de Buñol, amb la col·laboració dels seus respectius ajuntaments, van constituir esta associació el febrer de 2017 amb el fi d’impulsar activitats musicals al més alt nivell. Dels projectes promoguts destaca la creació d’una banda jove de l’associació, composta per músics menors de 25 anys de les sis societats que van realitzar una gira per Holanda el juliol de 2017 i el cicle “A tres bandes”, amb sis concerts a les tres localitats, que arriba ara a la seua fi.

Les entrades per al concert de Llíria, al preu de 5 euros, es poden adquirir ja en la secretaria de la Unió Musical.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =