25n
Orgull
Orgull

Llíria celebra la "Setmana de la Mobilitat 2021" del 16 al 22 de setembre

Es desenvoluparan diferents iniciatives, com oferir de manera gratuïta el servei de transport públic

Llíria celebra la "Setmana de la Mobilitat 2021" del 16 al 22 de setembre
13/09/2021 -

L’Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria de Mobilitat Sostenible, torna a commemorar, un any més, la Setmana de la Mobilitat Sostenible del 16 al 22 de setembre. Aquesta efemèride se celebrarà amb el desenvolupament de diferents iniciatives, com la gratuïtat del servei de transport públic municipal al llarg de tota aquesta setmana.

Segons l’edil de l’Àrea, Paco Garcia, “Llíria participa enguany en aquesta campanya amb la implantació i innovació d’un nou servei en el transport públic local, el ‘Transport a Demanda’ (TAD), que està en funcionament des de principi de l’estiu”.

Igualment, amb la finalitat de millorar l’aparcament públic es procedirà a la sensorització d’alguns d’ells amb nous sistemes d’Smart City, concretament els aparcaments en superfície situats en el Pla de l’Arc, La Cultural i zona de Mura, on se situaran panells indicatius de les places disponibles, que també es podran consultar en l’APP municipal.

A més, l’Ajuntament ha implantat una nova senyalística en els accessos dels centres docents per a millorar la seguretat viària dels estudiants, així com procedirà en les pròximes setmanes a la pavimentació integral de l’aparcament de la Cultural.

Garcia ha assenyalat que la localitat “segueix involucrada en aquesta campanya, d’abast internacional, que té com a principal objectiu conscienciar a la ciutadania de l’ús de mitjans alternatius al transport privat, amb la intenció d’avançar cap a uns hàbits de mobilitat molt més sostenibles, segurs i saludables”.

Així mateix, el divendres 17, a les 11.00 hores, es realitzarà en la plaça Major l’acte de presentació a càrrec del concessionari local del vehicle sostenible Citroën AMI, un xicotet quadricicle elèctric i biplaça que la marca francesa produeix des d’aquest mateix 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + nou =