25n
25N
25N

Llíria bonificarà l'impost de circulació als vehicles elèctrics

Llíria bonificarà l'impost de circulació als vehicles elèctrics
06/11/2019 -

L’Ajuntament de Llíria ha modificat l’ordenança fiscal reguladora de l’impost de vehicles de tracció mecànica amb la finalitat de fomentar l’ús de mitjans de transport menys contaminants.

D’aquesta manera, l’acord plenari de modificació estableix una bonificació en la quota del 75% per als turismes elèctrics. Per al cas dels vehicles híbrids, aquests tindran en l’impost una reducció del 50%.

A més, els cotxes de nova matriculació que utilitzen com a carburant gas natural liquat o gas natural comprimit, gaudiran d’una bonificació en la quota del 40% durant els cinc primers anys.

També gaudiran d’aquesta compensació i per aquest període, els vehicles que s’adapten per a la utilització com a carburant de gas natural liquat o gas natural comprimit, quan aquest fóra diferent del que li corresponga segons la seua homologació de fàbrica i previ compliment de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) prevista en la legislació vigent.

Sobre aquesta mesura, el regidor d’Hisenda, Joanma Miguel, ha volgut destacar que des de l’Ajuntament de Llíria “es té un ferm compromís en la lluita contra el canvi climàtic, perquè des de l’àmbit local també podem promoure diferents accions que contribuïsquen a la sostenibilitat del nostre medi ambient, facilitant entre els nostres veïns la mobilitat elèctrica i l’ús d’energies renovables”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 1 =

caixaontinyent
ruta massamagrell