25n
25N
25N

Llíria avança els treballs de neteja de cunetes en pistes i camins rurals

Les labors s’han iniciat aquest mes de juny per a fer front a la gran quantitat de mala herba acumulada per les pluges de la primavera

Llíria avança els treballs de neteja de cunetes en pistes i camins rurals
10/06/2021 -

L’Ajuntament de Llíria ha iniciat amb més antelació de l’habitual els treballs de neteja de cunetes en pistes i camins rurals, i que està previst que es prolonguen fins a finals del mes de juliol, per a poder culminar completament el condicionament de la xarxa. Aquestes labors, que inclouen el desbrossament, sega, poda i recollida de restes vegetals, s’han avançat al mes de juny degut a la gran acumulació de mala herba en diferents vials del municipi.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Paco García, això es deu “a una primavera inusualment plujosa, que ha propiciat el creixement desmesurat de matolls i herbes”. Per això, la Brigada Municipal de Camins Rurals ha establit un pla de treball avançat i ja ha començat a desenvolupar la feina de casa en diferents punts del municipi, començant per les pistes principals i els camins més concorreguts.

Així mateix, s’ha fet una neteja de seguretat preventiva en els marges de vials limítrofs al nucli urbà, a més de la comunicació a les persones propietàries de parcel·les, mitjançant un bàndol públic, instant que mantinguen els seus terrenys nets i sense matolls.

A més, des de la Regidoria de Mobilitat s’ha demanat la implicació ciutadana perquè l’esforç municipal que s’està duent a terme tant en l’arranjament dels camins, com ara en la reparació, condicionament i neteja de les cunetes, “no caiga en sac trencat i servisca per a evitar incendis fortuïts de cara a l’estiu en parcel·les que actualment es troben abandonades”, ha apuntat Paco García.

“Aquestes actuacions es realitzen de manera recurrent tots els anys, amb la finalitat d’evitar contratemps humans i materials, per l’escassa visibilitat per a conductors i vianants que provoquen aquestes restes vegetals”, ha recordat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =