25n
25N
25N

Llíria anima a visitar el patrimoni edetà amb la campanya “Un Nadal de Meravelles”

Els monuments i llocs patrimonials de Llíria seran visitables durant totes les festes nadalenques

Llíria anima a visitar el patrimoni edetà amb la campanya “Un Nadal de Meravelles”
22/12/2017 -

Este nadal l’Ajuntament mantindrà oberts els monuments i edificis patrimonials de la ciutat amb l’objectiu que veïns i visitants puguen gaudir del valuós patrimoni històric i cultural edetà.

A través de la campanya “Un Nadal de Meravelles”, la regidoria de Patrimoni Històric i Turisme, té l’objectiu d’aprofitar les festes nadalenques, com a període tradicional d’oci familiar, per a animar a visitar tota la diversitat de monuments, museus i llocs històrics de Llíria.

D’esta forma, des d’este dissabte 23 de desembre i fins al pròxim 7 de gener, s’oferirà un ampli calendari de visites, perquè tots els veïns i visitants puguen ajustar les seues visites a Llíria.

“El Patrimoni Històric no solament és valuós per la dinamització social i cultural que s’aconsegueix per a la ciutat, sinó perquè crea un important valor afegit, proyectant la ciutat en l’exterior i generant riquesa directa i llocs de treball, per això resulta tan important aprofitar els períodes festius per a ampliar les visites”, ha destacat el regidor de Patrimoni Històric i Turisme, Paco García.

Llíria compta amb una amplia diversitat de rutes culturals, que traslladen al visitant a les èpoques íbera, romana, musulmana i la renaixentista, a més d’un entorn natural privilegiat, així com els poblats íbers del Castellet de Bernabé i Tossal de Sant Miquel.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − nou =

bombers
bombers
Valencia activa