25n
25N
25N

Llíria agraeix el comportament exemplar de la ciutadania durant el dispositiu especial de Tots els Sants

Més de 2.100 persones van visitar el cementeri municipal en l’última setmana

Llíria agraeix el comportament exemplar de la ciutadania durant el dispositiu especial de Tots els Sants
04/11/2020 -

La regidora de Serveis, Fina Torrijo, ha fet balanç del dispositiu especial desenvolupat la setmana passada en el cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots els Sants. La regidora ha volgut agrair “el comportament exemplar mostrat per la ciutadania, en aquest any tan complicat per les restriccions sanitàries i en el compliment del protocol de mesures que vam establir per a garantir la seguretat de tots els seus visitants”.

Més de 2.100 persones van visitar aquests dies el cementeri, “seguint amb exemplaritat les recomanacions marcades en l’accés, per a evitar aglomeracions”. Així, entre el 26 d’octubre i l’1 novembre, es van registrar unes 300 visites diàries, que es van produir de manera escalonada amb un aforament molt per davall de l’establit i que estava taxat en 500 persones. “Això va permetre igualment no haver de fer ús del temps màxim d’estada per persona en el recinte, marcat en 30 minuts”, ha destacat Fina Torrijo.

Un total de 46 persones de diferents departaments municipals com a Estadística i Cementeri, Policia Local, Urbanisme, Brigada d’Obres o Medi Ambient, Protecció Civil, treballadors del Pla d’Ocupació, i personal de la concessionària municipal de neteja i de la Cooperativa de Llíria, van participar en el desenvolupament del dispositiu especial, coordinat per la Regidoria de Serveis, per a garantir el seu èxit.

Entre les mesures de protecció que es van establir es trobava el reforç de les tasques de neteja i desinfecció del recinte, el control de l’aforament i accessos, l’establiment d’itineraris de circulació, l’ocupació màxima per a l’ús de les condícies, o la disposició al públic de dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − quinze =