25n
25N
25N

Llíria obrirà un procés participatiu per a escollir el nom del nou CEIP núm. 3

La ciutadania i la comunitat educativa del municipi seran els col·lectius encarregats de triar el nom d’aquest nou col·legi, que se situarà a Mura

Llíria obrirà un procés participatiu per a escollir el nom del nou CEIP núm. 3
22/04/2021 -

L’Ajuntament de Llíria ha acordat obrir un procés participatiu per a triar el nom que tindrà el nou CEIP núm. 3, que se situarà en la zona de Mura. La ciutadania i la comunitat educativa del municipi seran els col·lectius encarregats de determinar-lo.

El consistori ja ha adjudicat la redacció del projecte d’aquest col·legi, però al no comptar encara amb un nom específic com ocorre amb la resta dels centres educatius públics i concertats de la ciutat, la corporació municipal ha decidit impulsar aquest procés participatiu.

L’edil d’Infraestructures Educatives, Paco García, ha manifestat que aquesta iniciativa “persegueix vincular els noms dels centres a la seua realitat més concreta, que no és una altra que la vida del seu municipi als quals dona servei”.

Per tot això, “i seguint el lema ‘El que no es nomena, no existeix’, des de l’Ajuntament de Llíria volem animar a les veïnes i veïns, i amb especial atenció a les famílies que tenen algun xiquet o xiqueta en edat escolar, a participar en el procés per a designar el nom d’aquesta nova infraestructura pública”.

Igualment, el regidor ha indicat que es pretén “visibilitzar l’enorme contribució de les dones a l’esfera cultural, educativa i del món de les ciències, un dels requisits principals que guiaran aquest procediment, per a donar, així, el nom d’alguna de les moltes dones que han destacat en diverses disciplines, com a reconeixement a la seua aportació en tots els camps del saber i en els grans esdeveniments”.

Finalment, García també ha volgut recalcar que “aquesta actuació s’emmarca dins del Pla Edificant, que suposarà un pas molt important per a la creació de nous centres educatius en el municipi”. De les sis actuacions previstes en aquest programa de la Conselleria d’Educació, dues d’elles suposen la construcció de nous equipaments educatius, una mitjançant la reposició de l’actual IES Camp de Túria, i l’altra amb la construcció d’aquest nou centre d’educació Infantil i Primària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − un =