25n
25N
25N

Llíria obri la votació per a triar el nou disseny de la plaça Major

Les persones majors de 16 anys de la localitat podran votar entre 4 propostes del Concurs d’Idees fins al pròxim dia 10 de gener

Llíria obri la votació per a triar el nou disseny de la plaça Major
18/12/2020 -

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Llíria, Paco García, ha presentat les quatre propostes sobre les quals la ciutadania de Llíria podrà triar per a la futura remodelació de la plaça Major i el seu entorn.

A partir d’ara, els veïns i veïnes podran votar fins al pròxim 10 de gener de 2021 el seu disseny favorit. Totes les persones empadronades a Llíria majors de 16 anys tindran opció de donar el seu vot fins a un màxim de tres propostes.

A més de forma telemàtica en https://lliria.governalia.es/, l’Ajuntament també habilitarà urnes físiques per a facilitar la participació. Una d’elles se situarà a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, on igualment es podran visualitzar les quatre propostes en panells informatius.

García ha animat a tota la ciutadania a “participar en aquest procés d’elecció, pioner a la localitat, on s’han presentat diferents propostes que van des de la conversió en zona de vianants total de l’espai fins a la reordenació urbana i viària que emfatitze i ressalte els elements patrimonials que hi ha a la plaça, com són Ca la Vila i l’església de l’Assumpció. Totes les propostes incideixen en la necessitat de donar prioritat al vianant sobre el vehicle, recuperant nous espais per a l’oci i el comerç”.

Una vegada finalitzat el procés participatiu, l’Ajuntament de Llíria procedirà durant l’exercici de 2021 a la licitació del projecte bàsic de tot el conjunt i el d’execució d’una de les fases d’urbanització, la que es refereix al voltant de Ca la Vila i de les oficines consistorials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 4 =