caixa popular

Llíria, a punt per a donar l'eixida de la setena etapa de La Vuelta 2017

El dia 25, a partir de les 10:15 hores, començarà una jornada on gaudir del ciclisme i de l’ambient festiu previ a l’eixida

Llíria, a punt per a donar l'eixida de la setena etapa de La Vuelta 2017
21/08/2017 -

El divendres 25 d’agost, la setena etapa de La Vuelta 2017 arranca des de Llíria per a cobrir un recorregut de 207 quilòmetres fins a Conca, l’etapa més llarga de la present edició.

Des de les 10:15 hores, veïns i visitants podran gaudir de l’ambient previ a l’etapa, així com de la zona d’equips i el control de signatures, on podran contemplar d’a prop als ciclistes de La Vuelta 2017. L’eixida neutralitzada de l’etapa serà a les 12:15 hores, des de Pla de l’Arc, per a recórrer un circuit de set quilòmetres per la localitat edetana fins al punt d’eixida “real” de la prova.

En aquest recorregut previ pels carrers del municipi, el conjunt dels ciclistes circularà pels carrers Pla de l’Arc, Sant Vicent, Duc de Llíria, València, Juan Izquierdo, Mestre August Roca, passant per la Plaça Major i Nou d’Octubre; per a continuar pels carrers Llibertat, Metge Miguel Pérez, Miguel Abiart Cantó i de nou Duc de Llíria, des d’on es dirigiran finalment cap a la CV-3710, la CV-376 i la CV-35 cap a Ademús.

Durant l’acte de presentació del recorregut de La Vuelta, en el Santuari Oracular i Termes Romanes de Mura el passat mes de juliol, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, l’alcalde Manolo Civera i el director de competició, Javier Guillén, destacaven la riquesa històrica i patrimonial d’aquest primer recorregut neutralitzat. D’aquesta forma, Civera assenyalà la gran oportunitat que representa aquest esdeveniment esportiu de dimensió internacional per a “poder projectar internacionalment així la nostra ciutat i tota la seua riquesa patrimonial”.

En aquest sentit, aquesta setena etapa serà la més llarga de la present edició, catalogada de mitja muntanya i passarà també per les poblacions valencianes de Domeño, Casinos, Losa del Obispo, Calles, Chelva, Tuéjar, Titaguas i Aras de los Olmos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats