caixa popular

Experimentar l'olor i el clima de les pel·lícules ja és possible gràcies al 4DX

Kinepolis ha introduït una nova tecnologia que genera efectes sensorials a sales de Madrid i València

03/07/2018 -

Veure una pel·lícula en el cinema és, per a molts, el millor passatemps. No obstant això, ara no solament és possible veure-les i escoltar-les, sinó també experimentar les seues olors, temperatures, moviments o clima gràcies a les noves tecnologies que s’incorporen als cinemes. Kinepolis ha introduït efectes en les butaques de les seues sales de cinema perquè valencians i madrilenys puguen traspassar les pantalles i submergir-se, de ple, en les pel·lícules com un personatge més gràcies al 4DX.

En concret, les noves butaques, que a València solament estan disponibles en una de les sales de Kinépolis, disposen d’un nou motor que permet moviments molt precisos adaptats a la velocitat que requereix cada pel·lícula. D’aquesta manera, l’espectador pot participar en els girs, carreres o simplement sentir vertigen o els tremolors d’un terratrèmol per a gaudir de forma molt més real el que ocorre en la pantalla.

A més, la tecnologia 4DX també aconsegueix transmetre efectes sensorials. Així, el públic s’embolicarà de pluja, neu, vent, boira, rajos, aire facial o bambolles, però també podrà fer olor les escenes i sentir tots els sorolls perquè l’experiència siga més impactant.

Segons Kinépolis, aquesta tecnologia s’adequa a tot tipus de gèneres (acció, animació, terror, fantasia…) però, de moment, els cinèfils valencians solament poden formar part de Jurassic World: El Reino Caído i de Ant Man y la Avispa.

youtube_advanced
please specify correct url

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =