25n
Orgull
Orgull

Arriba a València el vaixell amb els 118 estudiants del 'macrobrot' de Mallorca

Arriba a València el vaixell amb els 118 estudiants del 'macrobrot' de Mallorca
01/07/2021 -

Els 118 estudiants que van salpar de Mallorca en el vaixell ‘Sicília de Baleària’, després d’allotjar-se pel macrobrot de coronavirus a l”hotel pont’ Palma Bellver, han arribat al voltant de les 17 hores d’aquest dijous al Port de València, per a partir finalment a les seues comunitats autònomes.

Després del viatge en una planta del vaixell exclusiva per a ells, els joves –77 andalusos, 20 Galícia i 21 de la Comunitat de Madrid– han sigut rebuts per un dispositiu coordinat per la Generalitat, amb mitjans desplegats per les tres comunitats autònomes d’on són originaris els estudiants.

Primer ha descendit del vaixell el passatge ordinari del ferri i després s’ha recollit als joves per a, en una zona habilitada, sotmetre’ls a test d’antígens. Des d’allí, els estudiants pugen als mitjans de transport noliejats per les CCAA: set autobusos en el cas d’Andalusia, un Madrid i un altre per part de Galícia.

Les diferents CCAA han habilitat solucions per si detecten casos positius que necessiten viatjar aïllats de la resta. En el cas d’Andalusia, compta amb autobusos per a positius, i Galícia ha mobilitzat una ambulància. Per part seua, la Generalitat ha instal·lat una carpa medicalitzada i ha mobilitzat tres ambulàncies amb personal de suport i un equip d’especialistes en salut pública, per si fora necessari donar suport sanitari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 15 =