25n
25N
25N

Llauradors i tractoristes col·laboren en la desinfecció d'Ontinyent

Llauradors i tractoristes col·laboren en la desinfecció d'Ontinyent
07/04/2020 -

Un grup de llauradors amb 8 tractors d’Ontinyent col·laboraven aquest dilluns amb l’Ajuntament en les tasques de desinfecció intensiva de camins i polígons del terme. Aquestes tasques, en les que també participaven el departament de Serveis Municipals, la Policia Local i el Seprona de la Guàrdia Civil, tenien lloc en la vesprada d’aquest dilluns, durant la qual es va repartir més de 13.500 litres d’aigua amb hipoclorit de sodi, en les proporcions que recomana la Generalitat Valenciana per fer aquestes tasques.

Els regidors de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i Agricultura, Sayo Gandia, tenien paraules d’agraïment per als llauradors que s’han oferit a col·laborar amb els seus vehicles i els camions que habitualment utilitzen per polvoritzar, que van repartir el líquid desinfectant per espais com les urbanitzacions de les Aigües i el Pilar, l’avinguda del Tèxtil, els polígons industrials, estacions de servei, els pàrquings de superfícies comercials a l’aire lliure o els principals camins del terme.

Els regidors també agraïen la col·laboració del Seprona en la gestió d’aquesta iniciativa, que s’afegeix a les tasques que està fent l’empresa adjudicatària del servei de neteja en el nucli urbà també amb el mateix producte desinfectant, aigua amb hipoclorit de sodi. Manuel Cuesta ha explicat que dins d’aquests treballs al nucli urbà, està emprant-se motxilles per a aplicar el desinfectant en espais on no poden arribar els vehicles, com ara diferents carrers dels barris del Poble Nou o La Vila.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 6 =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa