25n
25N
25N

Torrent guardona a Evaristo Pérez Pellicer com Llaurador de l’Any

L’homenatjat va recollir el premi en reconeixement per la seua dedicació i amor al món del camp

Torrent guardona a Evaristo Pérez Pellicer com Llaurador de l’Any
20/05/2019 -

Amb motiu de la festivitat de San Isidro Llaurador, Evaristo Pérez Pellicer va rebre el divendres a la vesprada el guardó de Llaurador de l’Any 2019, un reconeixement per la seua labor i dedicació al món agrícola. L’alcalde Jesús Ros va fer lliurament del premi, que concedeix el Consell Agrari Municipal, a Evaristo, que en tot moment va estar acompanyat per la seua dona, Maruja Ortí Velert, el seu fill, Evaristo Pérez Ortí, i els seus néts. En l’acte es va emetre un vídeo, realitzat pel gabinet de comunicació de l’Ajuntament de Torrent, amb entrevistes al propi protagonista i a la seua família, que va fer que el públic poguera conéixer una mica més al premiat i la seua passió pel camp, la qual li van transmetre els seus propis avantpassats.

També es va posar l’accent en la implicació d’Evaristo i els càrrecs que ha ostentat durant la seua trajectòria, com el de Vocal en Caixa Rural, Vicepresident del Consell de la Cooperativa i tresorer de la Cambra Agrària i, actualment, segueix molt vinculat al Consell Agrari.

L’alcalde Jesús Ros, al costat dels i les representants de la Corporació Municipal, va agrair a Evaristo pel seu treball i amor al camp i, a més, va destacar “la labor de tots els agricultors i agricultores que amb el seu esforç i dedicació per la terra mantenen vives les nostres arrels”.

Prèviament a l’acte es va realitzar una missa en la parròquia de Muntanya Sión en honor a San Isidro Llaurador, patró de les i els llauradors, que va estar amenitzada per diferents rondalles, de la mà del grup de Llauradors del Cercle Catòlic de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

museo prehistoria