caixa popular

L'IVAS aprova una oferta d'ocupació pública per a psicòlegs i terapeutes ocupacionals

L'IVAS aprova una oferta d'ocupació pública per a psicòlegs i terapeutes ocupacionals
07/12/2016 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha informat que el consell d’adreça de l’Institut Valencià d’Acció Social (IVAS) ha aprovat l’oferta d’ocupació pública del 2016, constituïda per places vacants de psicòlegs i terapeutes ocupacionals.

Així ho ha anunciat Mónica Oltra al final de la reunió del consell de Direcció, qui ha precisat que el total de l’oferta ascendeix a 17 places de naturalesa laboral de psicòlegs i terapeutes ocupacionals per procediment de concurs-oposició i en la fase de la qual de concurs es valorarà, entre altres mèrits, el temps de serveis prestats a l’IVAS en els llocs de treball en el IVAS.

La vicepresidenta ha recordat que, des de 1995, no s’han produït processos selectius per a l’ingrés en llocs de treball de l’actual Institut Valencià d’Acció Social (IVAS), que reunisquen els requisits “d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat exigibles en dret”.

També ha destacat que l’oferta conté mesures per a promoure la igualtat de gènere i ha explicat que la convocatòria “haurà d’incloure com a primer criteri de desempat la resolució en favor del sexe que estiga infrarepresentada”.

A més, ha assenyalat que més del 60% de la plantilla personal no és fixa malgrat acumular molts anys d’antiguitat en la majoria dels casos. Per açò, segons Mónica Oltra, “urgeix reduir la situació de precarietat del personal de l’IVAS i iniciar processos graduals de consolidació de l’ocupació, dins dels límits establits per la normativa aplicable”.

Aquesta oferta d’ocupació pública ha sigut negociada en la seua Comissió d’Interpretació, Vigilància i Estudi (CIVE) del dia 18 de novembre de 2016. i dotades econòmicament en el Pressupost de la Generalitat per al present exercici.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris