25n
25N
25N

L'IVAJ registra 205 inscrits en la Trobada d'Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana

L'IVAJ registra 205 inscrits en la Trobada d'Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana
05/04/2017 -

L’ Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha registrat un total de 205 inscripcions en la Trobada d’Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana que se celebra a València els dies 6 i 7 d’abril i on es presentaran 24 experiències sota el lema ‘Compartim Il·lusions’, amb el qual es reivindica l’oci educatiu com a instrument per a la inclusió, la igualtat, la participació i el creixement personal i comunitari, especialment en la infància, l’adolescència i la joventut.

El dijous, 6 d’abril, a les 19.00 hores en el Palau de Forcalló, seu del Consell Valencià de Cultura, la professora titular de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, Txus Morata tractarà del ‘Oci educatiu i acció sociocultural com a dinamitzadors de comunitats’.

La ponent és directora del master universitari en ‘Models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i l’adolescència’ i coautora del llibre ‘El lleure educatiu a l’inici del segle XXI’.

El divendres, 7 d’abril, en el Centre Cultural la Beneficència, Roser Batlle de la ‘Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei’ abordarà ‘El temps lliure educatiu al servei de la Comunitat’. Aquesta pedagoga i emprenedora social, ha dedicat tota la seua trajectòria professional a l’educació en el temps lliure, l’educació en valors i la formació del sector associatiu.

Actualment està centrada en la difusió de la metodologia aprenentatge-servei que consisteix a aprendre fent un servei a la comunitat, unint l’aprenentatge amb el compromís social.

24 experiències i posters

A partir de les 11.15 hores del divendres es donarà pas a la presentació d’experiències relacionades amb metodologies pròpies de l’educació en valors, en l’àmbit de la música i el voluntariat en projectes d’intercanvi europeus, l’esport i la coeducació, l’aprenentatge servei des de l’educació no formal, l’oci nocturn, la participació juvenil en processos comunitaris, models de gestió d’equipaments juvenils, la inclusió, oci i temps lliure en realitats rurals, oci saludable i alternatiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 18 =

museo prehistoria