25n
25N
25N

L'IVAJ organitza inFòrum 2016 per a articular xarxes d'informació juvenil

Entre els temes destacats figuren la Llei de Polítiques de Joventut, la Xarxa Jove i la informació juvenil en xarxa

L'IVAJ organitza inFòrum 2016 per a articular xarxes d'informació juvenil
14/11/2016 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha organitzat inFòrum, la reunió de tècnics de joventut de la Xarxa Valenciana d’Informació Juvenil que es desenvoluparà en l’alberg juvenil Argentina,a Benicàssim, els pròxims dies 16 i 17 de novembre.

Durant dos dies es tracten i debaten temes d’interés per a les persones que treballen per als i les joves on tenen veu tant els informadors i informadores com a professionals o personal tècnic de les administracions locals. Enguany Infòrum abordarà les tecnologies de la informació i de la comunicació en projectes amb adolescents.

La Comunitat Valencià compte en l’actualitat amb 512 centres i punts d’informació juvenil. “Generar major interacció entre els serveis d’informació juvenil, articular la col·laboració en xarxa i donar a conéixer els respectius programes a escala local” són alguns dels objectius del Infòrum 2016″, ha indicat Jesús Martí, secretari general de l’IVAJ.

En este sentit, Martí ha destacat que: “Estem potenciant el municipi com a lloc de referència de la joventut valenciana, per a donar a conéixer les activitats a través dels serveis d’informació juvenil i de la Xarxa Jove”.

La primera jornada, 16 de novembre, l’IVAJ presentarà l’avantprojecte de Llei de Polítiques de Joventut, així com dues taules redones sobre el treball col·laboratiu en xarxa i la Xarxa Jove de la Comunitat Valenciana. Així mateix es realitzarà el taller “El perfil professional de joventut”, a càrrec de l’Associació de Professionals de Joventut i s’articulen grups de treball. A la nit hi haurà una degustació autonòmica i la dansa “La mar d’amics”.

El dijous, 17 de novembre, a més es donaran “Píndoles informatives” sobre els programes i recursos que funcionen a la Comunitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de la Joventut i l’Associació Iniciatives Solidàries tractarà els 20 anys del Centre d’Informació Juvenil de Picassent. Jordi Adell, professor de la Universitat Jaume I pronunciarà la conferència de clausura de Infòrum 2016, titulada “Els joves: una nova ecologia de la informació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =