25n
25N
25N

L'IVAJ organitza dos projectes de voluntariat juvenil d'hivern en els albergs d'Alboraig i Moraira

L'IVAJ organitza dos projectes de voluntariat juvenil d'hivern en els albergs d'Alboraig i Moraira
29/11/2016 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ofereix la possibilitat de passar unes vacances diferents, solidàries i divertides. Per a això ha obert la inscripció per participar en els programes de camps de voluntariat juvenil d’hivern, que es desenvoluparan en els albergs juvenils La Marina en Moraira i Torre d’Alboraig a Alboraig, entre el 26 de desembre de 2016 i el 4 de gener de 2017, dins de la campanya Viu la Solidaritat.

Els camps de voluntariat juvenil són un tipus d’activitats en les quals un grup de joves de diferents comunitats autònomes es comprometen, voluntàriament i desinteressadament, per dur a terme un projecte amb contingut social en favor de la comunitat. Tot això, combinat amb activitats d’animació.

En els projectes ‘Diverteix-te en La Marina’ i ‘Diverteix-te en Torre d’Alboraig’, joves de 18 a 26 anys dedicaran el seu temps a preparar i desenvolupar un programa d’activitats lúdiques per 25 nens i nenes d’edats compreses entre els 9 i els 12 anys.

Inscripcions

Les inscripcions es poden realitzar fins al 2 de desembre a la seu de l’IVAJ en el carrer Hospital, número 11 de València; en les seues unitats territorials d’Alacant (Rambla de Méndez Núñez, número 41, Torre de la Generalitat) i de Castelló (c/ dels Orfebres Santalínea, número 2). Així mateix col·laboren en la inscripció els centres d’informació juvenil d’Almussafes, Alzira, Bocairent, Carlet, Quart de Poblet i Xàtiva.

Més informació a la página web del IVAJ.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + setze =