25n
Orgull
Orgull

L'IVAJ llança el programa de «Cursos d'Idiomes 2017» per a joves

L'IVAJ llança el programa de «Cursos d'Idiomes 2017» per a joves
22/01/2017 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha publicat la programació de ‘Cursos d’Idiomes 2017’, per a joves de 14 a 35 anys, en la qual s’ofereix una selecció de cursos a Regne Unit, Irlanda, Canadà, Estats Units, Alemanya, Àustria, França, Suïssa i Itàlia, amb la finalitat de què puguen estudiar i practicar anglés, francès, alemany i italià en l’estranger.

Per a facilitar l’estada als usuaris de Carnet Jove de la Generalitat, enguany s’ha ampliat el descompte que aconsegueix el 15% aplicable exclusivament al cost del curs, és a dir, allotjament i classes.

Destinacions dels cursos d’idiomes 2017

Per a l’idioma anglés, l’IVAJ ofereix cursos en el Regne Unit; concretament en Bournemouth, Brighton, Cambridge, Eastbourne, Edimburg, Leeds, Liverpool, Londres, Manchester, Newcastle, Oxford, Southampton, Torbay, Winchester i Worthing; a Irlanda en les ciutats de Bray, Cork, Dublin i Galway. També a Boston, Los Angeles, Nova York i Sant Francisco als Estats Units i a Torontó i Vancouver a Canadà.

Els cursos per a l’idioma francés s’ofereixen en les ciutats franceses de Lió, Montpeller i Vichy i així com en la ciutat suïssa de Montreux. Els cursos d’alemany s’imparteixen a Alemanya a Berlín, Friburg, Hamburg, Munich i Munster així com a Viena a Àustria i els de l’idioma italià a Florència, Milà i Roma.

Aquest programa és el resultat de la col·laboració entre l’IVAJ amb l’Institut Andalús de la Joventut de la Junta d’Andalusia, l’Institut de la Joventut de la Junta de Castella i Lleó, l’Institut de la Joventut de la Junta d’Extremadura, així com amb les direccions generals de joventut de la Comunitat de Madrid, del Govern Balear, del Govern de Canàries i de la Xunta de Galícia, i la Consejeria de Joventut, Esports i Noves Tecnologies de la Ciutat Autònoma de Ceuta.

Tipus de cursos i serveis

En aquesta edició es poden inscriure en quatre tipus de cursos oferits per 26 escoles. En la web de l’IVAJ es pot trobar des de cursos per a joves amb programes d’activitats, de 14 a 17 anys; cursos per a adults a partir de 16 o 18 anys així com cursos específics per a la preparació d’exàmens oficials i cursos d’anglés per a professors.

Excepte algunes escoles, que solament ofereixen cursos a l’estiu o en dates molt concretes, en general, tots els dilluns comença un curs. L’estada mínima sol ser de dues setmanes i la màxima és molt àmplia.

Els serveis que s’inclouen són l’ensenyament, l’allotjament i, generalment, els menjars, especificant en cada cas les característiques d’aquests. A més, es realitzen activitats socials i esportives, i altres serveis opcionals com a excursions, trasllats, etc.

Els preus varien en funció del tipus de curs, nombre de lliçons, manutenció, dates, durada, tipus d’allotjament i altres serveis. El nombre de lliçons varia d’un curs a un altre (15, 20, 25 o 30 lliçons setmanals), així com l’horari. L’ensenyament abasta aspectes de gramàtica, vocabulari, comprensió oral i comprensió escrita.

Com a complement a l’ensenyament en aules, la majoria de les escoles disposen d’un centre multimèdia d’aprenentatge, en el qual existeixen diversos ordinadors amb programes informàtics perquè les i els estudiants en el seu temps lliure o en les hores dedicades a açò, puguen estudiar per ells mateixos, amb o sense supervisió del professor. Sovint s’inclou l’accés a Internet i correu electrònic. Moltes escoles compten amb biblioteques de consulta, sala audiovisual, i altres instal·lacions similars.

A vegades, si l’estudiant desitja participar en les activitats socioculturals i les excursions, haurà d’abonar el seu import directament en l’escola.

En cada curs es facilita a l’estudiant l’aprenentatge i perfeccionament de l’idioma mitjançant la immersió lingüística i la integració en un ambient internacional. A més, es poden realitzar activitats socials i esportives, i altres serveis opcionals com a excursions, trasllats, etc. no inclosos en el preu del curs.

Per a inscriure’s en el programa “Cursos d’idiomes 2017” es pot acudir a les seus de l’IVAJ d’Alacant, en Rambla Méndez Nuñez, 41; a Castelló, en la calle Orfebres Santalínea, 2 i en la seu de València en el carrer de l’Hospital, 11. També es pot sol·licitar informació a través del correu electrònic: idiomes_ivaj@gva.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 18 =