caixa popular

L'Ajuntament acosta la literatura valenciana als joves de la ciutat

L'Ajuntament acosta la literatura valenciana als joves de la ciutat
08/09/2017 -

Un any més la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb el Gabinet de Normalització Lingüística, continua amb la campanya per a la promoció del valencià entre els joves de la ciutat de València. Amb el títol “Joves i literatura”, aquesta iniciativa dirigida a centres de primària, secundària i batxiller, acosta mitjançant recitals la poesia i les narracions als estudiants.

Aquests recitals, realitzats per personal del Gabinet de Normalització Lingüística, tenen lloc al Museu de Ciències Naturals, situat dins dels Jardins del Real (Vivers). D’aquesta forma, ciència i literatura formen part de l’oferta i els alumnes assistents, a més de conéixer textos d’autores i autors en valencià, també poden visitar el museu. Entre els textos es troben obres de Vicent Andrés Estellés, Lluís Roda, Marc Granell, Marisol González Felip, Imma Máñez, Alba Fluixà i altres.

L’activitat “Joves i literatura” s’ha oferit des del Gabinet de Normalització Lingüística, per correu electrònic, a tots els centres de la ciutat i s’atendran les peticions dels centres per rigorós orde d’entrada. Les peticions es faran per cada centre interessat a l’adreça electrònica promoval@valencia.es o al telèfon del Gabinet de Normalització Lingüística 962 081 631.

L’oferta programada per a aquest curs 2017-2018 és la següent: 2, 16 i 30 de novembre; 13 de desembre; 18 de gener; 1 i 15 de febrer; 1 de març; 19 d’abril; 3, 17 i 31 de maig; i 14 de juny.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris