25n
25N
25N

Publicat el llistat provisional dels adjudicataris de les 33 vivendes de lloguer de Gandia

Publicat el llistat provisional dels adjudicataris de les 33 vivendes de lloguer de Gandia
06/08/2019 -

La Regidora de Vivenda i Regeneració Urbana, Amparo Victoria, ha anunciat a roda de premsa que, el passat dia 1 d’agost es va publicar al tauler de l’Ajuntament i a la web el llistat de les persones admeses provisionalment per al lloguer amb opció a compra dels habitatges a Simancas. Uns dies abans, la Junta de Govern va aprovar aquests llistats amb previ estudi i comprovació per l’Òrgan de Baremació.

De les 147 sol·licituds presentades, han resultat 62 admeses i 85 excloses. Aquestes últimes disposen d’un termini de 10 dies hàbils per a complementar la documentació i presentar-la correctament, a banda de formular al·legacions mitjançant un escrit presentat al registre d’entrada de l’Ajuntament.

Soler ha destacat que: “Tal com vam informar el passat mes de març, aquests 33 habitatges es podrien haver incorporat al mercat de lloguer, però vam decidir utilitzar aquesta fórmula que passa pel lloguer amb opció a compra. Ha estat la primera vegada que en aquesta ciutat s’aposta per aquesta fórmula, ja que ajuda a les persones interessades a accedir a un habitatge nou”.

S’espera que a mitjans de setembre, totes aquelles persones admeses puguen començar a gaudir dels seus habitatges llogats. Tot i això, és una data que no pot quedar del tot fixada, ja que depén de la quantitat i tipus d’al·legacions que es realitzen durant els pròxims dies.

Finalment, la Regidora de Vivenda, ha conclòs afirmant que: “D’aquesta manera, continuem amb una de les nostres línies fonamentals com a govern municipal, facilitant l’accés a l’habitatge. Simancas ha estat un clar exemple d’un treball que hem hagut de realitzar durant més de quatre anys. Ara, una vegada solucionats els problemes que ens vam trobar, adjudiquem aquests 33 habitatges que permetran que prop de 80 persones tinguen un habitatge digne en unes condicions que no suposaran una càrrega per a la seua economia del dia a dia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + quatre =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
informacion coronavirus