25n
Orgull
Orgull

Líquids per a e-cig, la vertadera essència del 'vapeo'

Líquids per a e-cig, la vertadera essència del 'vapeo'
06/08/2021 -

Des de la invenció dels cigarrets electrònics, existeixen moltes oportunitats en el mercat actual on els usuaris poden obtenir una varietat de sabors que abans no eren possibles. Entre la gran varietat, comprar e-liquid tabaquiles en Terpy s’ha convertit en la decisió més encertada per als qui encara no han pogut deslligar-se per complet de l’hàbit de fumar, però desitgen experimentar amb la innovació d’un nou dispositiu sense allunyar-se del sabor tradicional. Els cigarrets electrònics fan front a una societat que estava molt còmoda amb el cigarret clàssic malgrat l’ona d’evidències científiques que són de coneixement públic i que demostren el perjudicial que resulten per a la salut; per això, des del principi no ha sigut fàcil demostrar els seus beneficis; no obstant això, el moment ha arribat i cada vegada fan més eco en el món.

Els e-cig han tingut fama des de sempre?

Els cigarrets electrònics tenen una llarga història, malgrat ser uns dispositius innovadors. A molts els resulta difícil creure que el seu invent no va causar tant impacte com el que es viu hui dia. El primer vestigi de la seua creació, va anar de la mà de Herbert A. Gilbert en 1963, qui va tindre la intenció de conscienciar a la societat a través de la creació del primer cigarret electrònic que no usava combustió. No obstant això, atés que no hi havia restriccions per a fumar, les persones estaven tan complagudes amb la versió clàssica que la idea va ser rebutjada sense consentiment, al punt de quedar pràcticament en l’oblit. Amb el temps, la ciència es va enfocar a establir la relació entre malalties respiratòries freqüents en els fumadors assidus presentant evidències contundents de la nocivitat del cigarret i substàncies com la nicotina a la salut.

Aquesta condició va començar a estendre’s en la societat, i en el 2003, el farmacèutic i fumador empedreït Hon Lik va viure les conseqüències en carn pròpia en veure morir al seu propi pare producte d’un agressiu càncer pulmonar. A partir d’eixe moment, la seua astúcia es va fer present per a crear un dispositiu nou qualificat per a administrar nicotina a partir de vapor. La idea va ser ben rebuda en el mercat xinés i ràpidament es va estendre a Europa i els Estats Units. Malgrat el debat en curs sobre les fortaleses i febleses d’aquest sistema, els cigarrets electrònics encara s’accepten en l’actualitat.

Per què els e-liquid són tan importants en el ‘vapeo’?

La funció de l’e-líquid és crucial en l’experiència sensorial del ‘vapeo’, ja que són substàncies dissenyades per a aconseguir l’harmonia perfecta entre el sabor, la quantitat de nicotina necessària i el colp de gola al punt de tindre un impacte significatiu en els fumadors empedreïts que volen deixar de fumar. En aquests casos, el millor és començar amb un sabor de tabac molt similar als sabors del cigarret analògic i anar reduint gradualment el seu nivell de nicotina per a evitar canvis o efectes sobtats capaços de desestimar la qualitat de l’experiència. Un dels majors beneficis dels líquids emeten vapor és que no contenen les quantitats de substàncies tòxiques característiques dels cigarrets tradicionals. Per tant, s’ha convertit en un factor important en l’èxit dels cigarrets electrònics.

Formes de presentació dels líquids per a cigarrets electrònics

Encara que existeixen diferents tipus de líquids per als cigarrets electrònics, generalment el mercat actual destaca tres categories principals:

Els líquids prebarrejats: Estan llestos per a usar i són perfectes per a aquells que són nous amb els vapeadors. Contenen bases i sabors, i pot contenir o no diferents concentracions de nicotina si l’usuari ho desitja.

Líquids descompostos: Ideals per a aquells que volen experimentar i crear nous sabors. És un líquid base que pot contenir o no nicotina i els sabors s’ofereixen per separat, la qual cosa permet a l’usuari crear una mescla de la seua elecció.

Mix and Vap: Adequats per als qui necessiten una presentació més àmplia. És un format de 60 ml i conté uns 50 ml de base amb sabor. També inclou potenciadors o envasos xicotets (booster) que poden contenir o no nicotina. El booster s’afig a l’envàs de major capacitat per a optimitzar la seua qualitat segons la quantitat de preferència i d’aquesta manera es pot començar a vapear.

Com tips extra per a garantir la qualitat del líquid e-cig, és necessari emmagatzemar-lo en un lloc fresc lluny de la llum del sol a fi de conservar la integritat de les seues propietats. La refrigeració és una bona manera d’emmagatzemar líquids desproveïts de nicotina fins per 2 anys. Per a fer això, han de transferir-se a un recipient de vidre fosc i la nicotina ha de ser afegida quan s’use e-líquid. Finalment, no ho deixes obert ni en llocs calorosos, com la cuina o l’interior del teu cotxe, sobretot en època d’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − huit =