25n
25N
25N

La liquidació del pressupost de l'any 2019 torna a ser positiva

La liquidació del pressupost de l'any 2019 torna a ser positiva
12/03/2020 -

El regidor delegat d’Economia i Hisenda, Salvador Greogri, va comparéixer aquest matí en roda de premsa per informar que ja s’ha enviat al Ministeri d’Hisenda la liquidació del pressupost de l’any 2019.

Tal com ha explicat Gregori, el resultat de la liquidació constata que el romanent de tresoreria és de 14,4 milions d’euros en positiu i que el resultat de l’estabilitat pressupostària és de 10.060.000 euros.

“Les xifres de les finances municipals d’aquest ajuntament són concretes i es pot apreciar la constant millora de les xifres des que vam accedir al govern” va declarar Gregori, qui va destacar que durant aquest període “hem aconseguit que l’estabilitat pressupostària passe de 21 milions d’euros negatius en 2016 a 10 milions d’euros aquest any”.

Sobre el destí del romanent de Tresoreria, el regidor delegat d’Economia va explicar que per llei i a causa del Pla d’Ajust, el govern municipal destinarà a amortització de deute la mateixa quantitat que marca la dada de l’Estabilitat Pressupostària, és a dir, més de 10 milions d’euros. “En funció de les possibilitats, podem amortitzar una mica més de deute o destinar la quantitat sobrant a despesa corrent, pagament de sentències o la certificació d’algun dels polígons pendents, entre altres aspectes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + quinze =

caixaontinyent
ruta massamagrell