25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA participen en la Fira Barcelona Games World

L'Institut Valencià de Cultura i la Fundació InnDEA participen en la Fira Barcelona Games World
07/10/2016 -

L’Institut Valencià de Cultura, a través de la Subdirecció de l’IVAC, i la Fundació InnDEA de l’Ajuntament de València, participen en la fira Barcelona Games World 2016, amb un estand per a empreses, escoles de formació i associacions professionals del sector de la creació digital de la Comunitat Valenciana. La presència de l’Institut Valencià de Cultura en la fira Barcelona World Games s’emmarca dins del Pla Valencià d’Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives, que forma part del Pla Estratègic Cultural ‘Fes Cultura’.

L’ Institut Valencià de Cultura ha posat a la disposició dels nou participants seleccionats un espai en el seu estand perquè puguen mantenir trobades i reunions de treball. La participació valenciana està formada per Digital Sun, l’Escola Superior d’Enginyeria de la Universitat Politècnica de València, Flynn’s Arcade, Games&Symphonies, Mighty Polygon SL, No Spoon Tech Lab, Primer Frame, Ubisounds i VirtuaFlow. En la selecció hi ha escoles de formació, estudis que desenvolupen programes de realitat virtual, creadors de videojocs i d’altres aplicacions tant per a l’entreteniment com per a l’educació i l’esport i empreses que ofereixen serveis externalitzats com ara composició de bandes sonores o realització d’efectes especials.

Barcelona Games World és l’esdeveniment de creació digital i videojocs on els jugadors i influenciadors del joc, “i-sports” i tecnologies multimèdia es donen cita per a presentar els professionals i aficionats les novetats i tendències del sector. És per això que, atenent als principals eixos d’internacionalització del Pla Estratègic Cultural-Fes Cultura, es va publicar una convocatòria per a promoure la participació del sector valencià de la creació digital en aquesta fira dels videojocs.

Barcelona Games World se celebra a Fira de Barcelona (recinte Montjuïc), del 6 al 9 d’octubre de 2016, i la previsió és comptar amb més de 90.000 assistents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 9 =

museo prehistoria