25n
25N
25N

L'Institut Valencià de Cultura celebra el primer concert de la temporada del cicle de 'Jóvens Intèrprets'

L'Institut Valencià de Cultura celebra el primer concert de la temporada del cicle de 'Jóvens Intèrprets'
18/10/2016 -

Feedback és una agrupació atípica, de geometria variable, que sorgeix en el context musical contemporani amb la intenció de desenvolupar diferents objectius. D’una banda, desenvolupar al màxim les seues possibilitats texturals i la seua plasticitat tímbrica mitjançant la interacció i la col·laboració amb compositors ja consolidats, així com, l’ajuda als jóvens talents en les seues noves creacions, establint noves relacions amb els intèrprets durant el seu procés compositiu. D’una altra, la creació d’activitats artístiques que interaccionen amb l’electrònica, la dansa, l’escenografia, les noves tecnologies i la creació en general.

Feedback reuneix músics amb una dilatada trajectòria interpretativa com ara Elena García, Esteban Algora i Ricardo Capellino, que han realitzat concerts en llocs com Alemanya, Xina, Canadà, Finlàndia, França, Suïssa, Líban, Noruega, Dinamarca, Polònia, Portugal, Itàlia, Holanda, Rússia, Argentina, Xile, etc. Han estrenat obres compostes per autors com ara Alberto Posadas, José Manuel López López, José María Sanchez-Verdú, Ramón Lazkano, Elena Mendoza, Voro García, J. María Mestres-Quadreny, Eduardo Polonio, Carlos Bermejo, Sergio Blardony, Aureliano Cattaneo, Pierre Jodwsloski, Mario Marcelo Mary, Jorge Horst, etc.

Els components de Feedback han realitzat gravacions per a RNE (Radio Clásica), RTHK (Radio 4 d’Hong Kong), Urbana Films, canal satèl·lit ECO-TELEVISA (Mèxic), TVE (La 2), canal satèl·lit digital (Canal Estilo), Nuova TV Sarda i Videolina, Radio Televisao Portuguesa, Radio 1 de Finlàndia, etc., així com per als segells discogràfics Verso, Columna Música, Naxos, Enixe Record, PM. Produccions, Several Records, Another Timbre i Stradivarius.

En la primera part del concert el grup interpretarà les obres ‘Perturbance’ (2014), d’Alessandro Perini, per a contrabaix, com a objecte ressonant i electrònica; ‘In Croce’ (1979), de Sofía Gubaidulina, para acordió i contrabaix; i ‘Grafo’ (2015), de Voro García, per a saxòfon, acordió i contrabaix.

La segona part del concert estarà formada per les peces ‘Alisei’ (1986), de Stefano Scodanibbio, per a contrabaix, i ‘The Morning After The Deluge’, de Víctor Ibarra, per a saxòfon, acordió i contrabaix.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =