25n
25N
25N

Arranca el dispositiu d'estiu de l'EMT: línies reforçades i canvis de recorregut

Arranca el dispositiu d'estiu de l'EMT: línies reforçades i canvis de recorregut
13/06/2019 -

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València iniciarà aquest dissabte 15 de juny el seu operatiu d’estiu en les catorze línies (12 diürnes i dues nocturnes) que porten als seus usuaris i usuàries a alguna de les platges de la ciutat.

D’aquesta manera, les línies 14, 15, 18, 19, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98, 99, N1 i N9 veuran reforçat en els pròxims mesos el seu servici per a donar resposta a les necessitats de mobilitat cap a la franja marítima. A més, cinc d’aquestes línies (18, 25, 92, 95 i 98) amplien el seu recorregut a partir del dissabte i durant els mesos d’estiu.

Des d’aquest dissabte la línia 18 prolongarà el seu recorregut per apropar als veïns i veïnes dels barris de Malilla i Sant Marcel·lí cap a la platja. D’aquesta manera, la línia 18, en lloc d’acabar al principi de Tarongers, continuarà cap a la platja pel carrer Eugènia Vinyes cap a la rotonda Mare de Déu del Sufragi on, després de donar la volta, tornarà cap a Tarongers pel carrer Pavia.

La línia 92 canvia el seu recorregut d’estiu per a acostar les persones usuàries fins al Passeig Marítim i s’incrementa el nombre de vehicles per a la línia. A més, la línia 95 també s’ampliarà per possibilitar la connexió dels veïns i veïnes de barris com el de Natzaret amb tot el front marítim. La línia finalitzarà el seu recorregut a la rotonda Mare de Déu del Sufragi i afavorirà l’accessibilitat.

En la línia 98 també entrarà en funcionament el seu recorregut d’estiu i, en lloc d’arribar a l’estació del Cabanyal, anirà fins al Passeig Marítim cada dia, no només en cap de setmana com fa la resta de l’any. Això permetrà que cada dia les veïnes i els veïns de l’Olivereta, Campanar, Saïdia i el sud de Benimaclet tinguen un autobús directe fins a la platja. Finalment, també des d’aquest dissabte la línia 25 tornarà a entrar a la platja del Saler i augmentarà la seua freqüència. El regidor de Mobilitat Sostenible en funcions, Giuseppe Grezzi, ha destacat l’esforç que es fa des d’EMT València per adaptar la seua xarxa a les necessitats de mobilitat. «Tot i que amb les millores que hem implementat, EMT permet la connexió constant amb les nostres platges al llarg de tot l’any, és ara, a partir del 15 de juny, quan creix la demanda i fem tot el necessari per a estar a l’altura», ha ressaltat.

emt-playas

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + set =

CCCC
activem alfafar