25n
25N
25N

A quines línies de l'EMT afecten les obres de la Plaça de Bruges?

Ja han començat les obres del futur aparcament de la Plaça de Bruges

A quines línies de l'EMT afecten les obres de la Plaça de Bruges?
23/05/2018 -

El Regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, anunciava, fa un parell de dies, l’inici de les obres de la Plaça Bruges. Un projecte ambiciós, resultat d’un concurs d’idees del que va eixir triat la proposta ‘Confluència’ dels arquitectes valencians UTE Quintana – Peñín, i que ha apostat per un nou espai més verd i accessible per a la ciutadania.

Aquest procés de canvi ja ha començat amb les obres del futur aparcament de la Plaça de Bruges, i que duraran, aproximadament, cinc mesos. Durant aquest temps, i com és natural, es produiran canvis en la mobilitat que han afectat, principalment, a diferents línies de l’EMT, que passaven per Editor Manuel Aguilar per a accedir a l’avinguda de l’Oest, així com les que circulaven per aquesta avinguda entre els carrers Llanterna i Carabasses.

D’aquesta manera, les línies d’autobús que han modificat el seu recorregut són la 7, la 11, la 27, la 60, la 62 i la 73. Així, aquelles que circulaven pel carrer Manuel Aguilar es desviaran per Beata, que farà de connexió tant per a eixir a l’avinguda de l’Oest, com cap al carrer Maldonado. Unes alteracions provisionals, que s’han realitzat en coordinació amb la Policia Local, la Direcció de l’Obra i els serveis d’Ocupació de Via Pública i Mobilitat Sostenible.

Per descomptat, un altre dels afectats per les obres són els vehicles. I és que, mentre duren les obres, es prohibeix l’estacionament en els dos trams dels carrers Sant Antoni i Beata per a facilitar la circulació dels autobusos. A més, també s’han suprimit les places d’aparcament per a motos de l’avinguda de l’Oest, a l’altura del carrer Viejo de la Paja, així com les parades de taxi i els aparcabicis dels voltants.

Grezzi ha deixat clar que ‘després de molts anys de promeses incomplides, abandó i mentides per part de l’anterior equip de govern, comença el gruix de l’esperada obra de l’aparcament de Bruges empresa pel Govern de la Nau i com hem fet fins ara, hem culminat el nostre treball per a fer-ho real de manera transparent amb la ciutadania i els actors de l’entorn’. La mobilitat en el cor de la ciutat està canviant, i després de la Plaça Bruges, s’engegaran altres projectes de gran envergadura com la conversió en zona de vianants de la Plaça de la Reina i la Plaça de l’Ajuntament, que convertiran València en una ciutat molt més amigable, i que aposta pel vianant com ja es fa en les grans ciutats europees.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

CCCC
torrent