25n
Orgull
Orgull

Una línia gratuïta de telèfon facilitarà el contacte a hospitalitzats a domicili

E.P.

Una línia gratuïta de telèfon facilitarà el contacte a hospitalitzats a domicili
18/08/2018 -

El pròxim mes de setembre entrarà en funcionament la línia 900, una línia telefònica gratuïta per a atendre als pacients de la Unitat d’Hospitalització a domicili de les comarques valencianes de La Costera, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés i el sud de la Ribera Alta.

A partir de l’engegada d’aquesta línia, les crides telefòniques al servei 24 hores no tindran cap cost per als usuaris, segons ha informat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en un comunicat.

Aquesta unitat, que agafa a totes les poblacions del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i té la seua base en l’Hospital Lluís Alcanyís, compta actualment amb set professionals d’infermeria, sis metges, una auxiliar d’infermeria, un fisioterapeuta, una treballadora social i una administrativa.

Es tracta d’un equip multidisciplinari que atén a l’any més de 2.200 pacients i realitza més de 12.500 visites personals d’atenció hospitalària a domicili per prescripció mèdica especialitzada.

L’any passat, aquest departament va rebre més de 1.300 consultes telefòniques de pacients, familiars i cuidadors. La gerent del departament, Margarita Llaudes ha destacat que Sanitat “reforça la bona labor d’un referent a la Comunitat Valenciana”.

El nou servei telefònic gratuït pretén prestar als pacients una millora en seguretat i en la comunicació amb els qui els estan tractant, “contribuint a reduir la intranquil·litat que en alguns casos puga representar l’hospitalització fora del centre hospitalari”, ha afirmat la responsable sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + huit =