25n
25N
25N

La línia 5 de l'EMT estrena validadora en la porta central

Demà dijous s’estrena el programa pilot per millorar la velocitat comercial

La línia 5 de l'EMT estrena validadora en la porta central
06/06/2018 -

Els usuaris i les usuàries de la línia 5 podran validar els seus títols per la porta central a partir d’aquest dijous, 7 de juny. Es tracta d’un programa pilot que posarà en marxa l’EMT en els autobusos d’aquesta línia per millorar la velocitat comercial. La línia 5 és de les més curtes de la xarxa i amb millor freqüència, això fa que haja sigut la triada per fer aquest programa pilot que es podria estendre a la resta de les línies.

D’aquesta manera, els usuaris i les usuàries podran accedir per qualsevol de les dues portes i validar els seus títols. Els primers dies hi haurà personal de l’EMT per explicar el mecanisme. Les persones que hagen de comprar un bitllet senzill o per activar una recàrrega pendent ho hauran de fer per la porta del conductor o conductora.

Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible es destaca la importància d’aquest tipus de programes pilot per a col·lectius com les persones amb problemes de mobilitat o amb diversitat funcional, ja que s’afavoreix la seua accessibilitat a l’autobús.

«Amb aquest programa pilot, València se situa al mateix nivell que altres ciutats on ja tenen línies on es pot accedir per les dues portes», ha exposat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, que ha indicat que «l’objectiu d’aquesta iniciativa és agilitzar l’entrada dels viatgers i viatgeres i millorar la velocitat comercial dels autobusos».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

bombers
CCCC
Valencia activa