25n
25N
25N

L'impuls, promoció i dinamització del comerç local de Torrent lidera la Xarxa AFIC

Des que l’empresa municipal IDEA’T va assumir la gestió d’aquesta agència s’ha aconseguit incrementar el nombre d’actuacions

L'impuls, promoció i dinamització del comerç local de Torrent lidera la Xarxa AFIC
23/02/2017 -

L’Agència per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de Torrent s’ha situat per segon any consecutiu en el primer lloc del rànquing d’activitat de la Xarxa d’Agències per al Foment de la Innovació Comercial de la Comunitat Valenciana d’entre les més de 100 agències que la integren. Des que l’empresa municipal IDEA’T va assumir la gestió d’esta agència s’ha aconseguit incrementar el nombre d’actuacions i atencions que es realitzen cada any de cara al foment i la promoció del comerç local de Torrent.

Actuacions com l’assessorament especialitzat a professionals del sector comercial i persones emprenedores, complementant-se estes accions amb xarrades formatives i informatives tant per a professionals del sector comercial com a nous emprenedors, li ha permés situar-se en la primera posició. S’estan desenvolupant accions impulsores del sector comercial que potencien la seua competitivitat, destacant la labor de dinamització, promoció, animació i proximitat del comerç local, representades en actuacions que han tingut molt èxit com Nit Oberta, Black Friday, Enamora’t del comerç de Torrent i Nadal, entre altres.

Un altre dels punts forts és el portal local de la Web “Portal del Comerciant de Torrent”, que ja supera les 5000 visites mensuals, la qual cosa implica que són molts els usuaris que s’interessen per les activitats que des de l’agència es duen a terme.

Tant per a l’Ajuntament de Torrent com per al comerç de Torrent, és “un orgull que es reconega des de la Direcció general de Comerç el treball realitzat des d’IDEA’T, ja que els bons resultats d’este treball donen sentit a la seua creació: el foment i la promoció del comerç local de Torrent”, com assenyala Andrés Campos, regidor de Modernització i Gestió de Recursos. Des d’IDEA’T se seguirà treballant en esta línia de millora contínua i s’aposta per realitzar noves propostes de dinamització, impuls i desenvolupament del teixit comercial i empresarial de la ciutat que permeten seguir situant-se en esta posició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − dos =