Neteja de mil tones de vessaments incontrolats en Malilla i la Font de Sant Lluís

Neteja de mil tones de vessaments incontrolats en Malilla i la Font de Sant Lluís
09/02/2018 -

La Delegació de Gestió de Residus Sòlids de l’Ajuntament de València ha dut a terme al llarg dels últims dies una actuació intensiva de neteja de zones de vessaments incontrolats que majoritàriament es troben en vorals de camins de zones urbanitzables de la perifèria dels barris de Malilla i Font de Sant Lluís. La quantitat d’abocaments retirada s’aproxima a les mil tones.

S’han netejat zones d’abocaments incontrolats en Senda Gallineta, Camí Escoles de Malilla, Camí Molí de Bonjoch i al costat de la calle Drassanes, en el Cabanyal i al Cementeri del Grau. Aquesta actuació de neteja ha suposat la gestió controlada de 905´3 tones d’enderrocs, 11.920 kg d’utensilis, 700 kg de fibrociment i 1.260 pneumàtics

L’operatiu s’ha desenvolupat amb una retirada prèvia de residus voluminosos, majoritàriament utensilis abandonats, a la qual ha seguit la separació de residus especials com a pneumàtics i fibrociment per a la seua eliminació controlada mitjançant gestors autoritzats. Finalment s’ha dut a terme la retirada massiva d’enderrocs bruts per a la seua eliminació en l’abocador controlat de l’EMTRE.

El cost dels treballs, amb càrrec al pressupost municipal, ha sigut de 17.750 euros, segons ha informat la regidora de Gestió de Residus Sòlids, Pilar Soriano, qui ha assenyalat que “amb aquesta intervenció condicionem i millorem diversos espais en barris perifèrics de València, que per al Govern de la Nau són tan importants i dignes com qualsevol altre, al mateix temps que corregim el perjuí que ocasionen els vessaments incontrolats”.

Soriano ha demanat la col·laboració de la ciutadania “per acabar amb els comportaments incívics que perjudiquen la resta de la ciutadania”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + tretze =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria