25n
25N
25N

Torns de matí i vesprada amb tres cubes per a desinfectar els carrers de Paiporta

ESPAI intensifica la neteja dels punts crítics de la localitat per tal de previndre contagis pel coronavirus covid-19

Torns de matí i vesprada amb tres cubes per a desinfectar els carrers de Paiporta
26/03/2020 -

L’Ajuntament de Paiporta ha intensificat la neteja i desinfecció dels carrers de la localitat en torns de matí i vesprada amb tres cubes a ple funcionament. Aquest programa de xoc per a previndre contagis pel covid-19 el porten a terme operaris i operàries de l’empresa de serveis ESPAI, i se centra en punts crítics per l’afluència de públic.

L’Ajuntament s’encarrega de desinfectar l’entorn del centre de salut, les 9 farmàcies del poble, els comerços locals que romanen oberts per dispensar béns essencials, la seu de Creu Roja, els contenidors i el mobiliari urbà, la prefectura de policia local, el mercat municipal, l’Ajuntament i les baixades al barranc. La desinfecció es porta a terme amb hipoclorit amb una concentració del 0.1%, i amb detergent reforçat amb un producte bactericida higienitzant i desinfectant.

La intensificació en les tasques de neteja ha sigut possible, en part, gràcies a la recent incorporació de 9 treballadores i treballadors, fruit de l’increment de pressupost municipal d’un 30% per a ESPAI.
A més, la tasca de desinfecció posada en marxa pel consistori es complementa amb la que porta a terme la Unitat Militar d’Emergències, també amb hipoclorit, a altres punts de gran afluència de públic, com són l’entorn dels supermercats i l’estació de Metrovalencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 15 =

bombers
CCCC
Valencia activa