25n
25N
25N

Continua la neteja als carrers i camins més afectats d'Alzira

Actualment la situació està normalitzada i sense risc per pluja

Continua la neteja als carrers i camins més afectats d'Alzira
06/11/2020 -

Després de les pluges d’ahir, la situació al llarg de la matinada ha estat tranquil·la a Alzira. La pluja ha sigut molt dèbil i la situació del barranc de la Casella ha millorat notablement.

Des de la passada matinada s’ha començat la neteja de les zones més afectades. Anit ja es feia a Mestra Josefina Fernández, i hui han començat les tasques als carrers compresos entre Josefina Fernández i Cristóbal Monterde. En acabar se seguirà amb la retirada de brutícia als barris més afectats en les zones de Venècia i les Basses.

De moment la brigada de FOVASA, concessionària de la neteja viària de la ciutat, la d’INDITEC, concessionària de parcs i jardins, al costat de la brigada d’obres i 5 equips de neteja addicionals ja estan treballant en la recuperació dels carrers. A més al llarg del matí s’incorporarà una unitat de bombers especialment destinada als baldeig en carrers i voreres.

“Hem patit un episodi fortíssim a tota la comarca i vora 300.000 riberencs ens hem vist afectats per les inundacions, esperem que tots puguem recuperar la normalitat com més prompte millor i ens esforçarem per tal d’aconseguir-ho. Vull donar les gràcies a tots els serveis municipals que estan treballant de valent des de l’inici d’aquesta DANA”, ha comentat l’alcalde Diego Gómez.

Estat dels camins

Pel que fa a l’estat de les carreteres i camins de la ciutat, a hores d’ara està tallat:

  • Accés a La Casella (Carasol despreniment)
  • Camí Vell de Corbera
  • Vistabella
  • Camí Materna (camí Fondo) amb despreniments
  • Pachorra (des d’Umbria a Solana)
  • Carretera Vilella (Caiguda d’un mur)
  • C/ Antiga Avidesa, des de CV-50 a Avda. Josefina Fernàndez
  • Camí de Pescadors i Camí Arena (amb fang)
  • Camí barranc de la Casella (no transitable)
  • Camí de la Gossera, accés a l’hospital (tasques de neteja)

Es recomana a la ciutadania que no transite pels caminals del terme, on es troben els treballadors de la brigada agrícola amb les tasques d’adequació dels camins, que a poc a poc ja tornen a la normalitat. S’ha reforçat l’equip amb dues pales per a la retirada d’obstacles que dificulten el pas. Pel moment ja s’ha habilitat l’accés a la Murta on havia caigut un mur, que ja ha estat retirat de la mateixa manera que els arrossegaments trobats a les diferents pistes forestals.

Escoles

Diverses instal·lacions educatives han resultat afectades, concretament es porten a terme tasques a l’Ausiàs March, Gloria Fuertes, IES Rei en Jaume i Sagrada Família, on s’ha després un mur.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − cinc =