caixa popular

Neteja del carril bici entre Pinedo i el Saler

Neteja del carril bici entre Pinedo i el Saler
07/03/2018 -

El regidor de Govern Interior i Devesa-Albufera, Sergi Campillo, ha anunciat que l’Ajuntament de València ha iniciat la neteja d’arena i vegetació que ocupava part del carril bici entre Pinedo i el Saler. Des de 2015 es va actuant sobre aquest tram de carril bici que s’inicia en la ciutat de València, on comença l’autovia del Saler, i que a partir de Pinedo va pel costat del passeig marítim fins a arribar al Saler.

El regidor Campillo ha volgut fer una crida a la col·laboració ciutadana, ja que “l’Ajuntament té l’obligació de cuidar i mantenir les infraestructures de l’entorn del Parc perquè els visitants puguen gaudir-lo de manera respectuosa, pel que fem una crida perquè usen les vies ciclistes i els camins del Parc Natural, respectant al màxim un espai molt fràgil que tots tenim l’obligació de cuidar”.

Aquesta actuació, que va començar el dia 22 de febrer, inclou la poda de matoll i arbres en molts trams del passeig. L’Ajuntament està podant tots els anys els brots de branques d’aquests arbustos de gran mida, ja que està tenint en compte que el passeig va pegat a la barrera de tamarits i considera que cal dur endavant aquesta actuació de forma programada cada any. En el tram del passeig de l’Arbre del gos i la Devesa, l’Ajuntament està podant arbustos i pins típics de la Devesa.

“Des de l’Ajuntament convidem a tota la ciutadania a visitar el Parc durant tot l’any. Estem convençuts que la millor manera de cuidar el nostre Parc Natural de l’Albufera, és animant a la gent a visitar-lo. Perquè és difícil no estimar un entorn com l’Albufera i la seua Devesa una volta l’has vist. I per això, des de l’Ajuntament animem a visitar-lo, i si és en un mitjà de transport tan saludable i mediambientalment sostenible com la bicicleta, millor que millor”, ha declarat finalment Campillo.

EL NOU ENCANYISSAT MILLORA LA RETENCIÓ D’ARENA I EVITA QUE ENVAÏSCA EL CARRIL BICI

En certs trams del passeig marítim de Pinedo també s’està procedint a l’eliminació de l’arena que arriba en dies de vent de llevant des de la platja al carril bici. Tot i això, cal dir que aquest fet es dóna cada vegada menys gràcies a l’encanyissat que ha instal·lat l’Ajuntament. Aquest element s’ha demostrat eficaç en la retenció de l’arena que vola des de la platja cap al passeig marítim, ja que ha creat unes dunes amb vegetació que la retenen.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + vint =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC