caixa popular

Un tractament innovador pretén acabar amb l'excés de canyes en el barranc de Picassent

Un tractament innovador pretén acabar amb l'excés de canyes en el barranc de Picassent
03/04/2018 -

A petició de l’Ajuntament de Picassent, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer està realitzant un esbrossi mecanitzat per retirar l’Arundo Donax, (canya), amb el posterior recobriment mitjançant malla geotèxtil.

Després d’anys de lluita, l’Ajuntament ha aconseguit que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer porte a terme els treballs de neteja en el barranc de Picassent mitjançant màquines retroexcavadores i un robot de desbrossament. A canvi, l’Ajuntament, s’ha compromés al manteniment del mateix durant 2 anys a través d’uns treballs que han d’assegurar la permanència de la malla geotèxtil en condicions òptimes i la retirada dels brots de canya que puguen sorgir.

La regidora de l’àrea de Medi ambient, Lola Albert, ha manifestat que, “L’objectiu de l’Ajuntament segueix sent la restauració mediambiental del barranc per a ús i esplai de la ciutadania, però fins a arribar ací considere que aquest tractament inicial i el seu posterior manteniment és molt important, ja que, sens dubte, aportarà molt de benestar, sobretot a la població que més a prop viu del barranc”. A més, ha afegit que “Aquestes actuacions evitaran, sens dubte, la presència de mosquits i altres insectes i també fortes avingudes d’aigua en cas de pluges intenses i possibles incendis”.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris