caixa popular

L'IMED València, primer hospital privat d'Espanya en l'acadèmia americana de pediatria

L'IMED València, primer hospital privat d'Espanya en l'acadèmia americana de pediatria
14/06/2017 -

L’hospital privat IMED València s’ha convertit en el primer hospital privat d’Espanya, que s’incorpora a la xarxa europea de cursos de l’Acadèmia Americana de Pediatria, Advanced Pediatric Life Suport (APLS). En l’actualitat tan sols quatre hospitals espanyols de la sanitat pública imparteixen aquest tipus de cursos de l’Acadèmia Americana de Pediatria (AAP).

En aquest context, el cap del servei de pediatria de IMED València, el Dr. Ignacio Manrique, dirigeix el curs que es donarà els pròxims 16 i 17 de juny en l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València que serà impartit per metges experts en urgències pediàtriques, acreditats com a instructors per l’Acadèmia Americana de Pediatria (AAP) i pel Consell d’Acreditació d’Educació Mèdica Continuada (ACCM). L’objectiu del curs és millorar les capacitats del pediatre per a abordar amb seguretat la urgència del lactant i el xiquet així com reforçar els seus coneixements i experiència en l’àmbit. Durant el curs, s’abordaran les situacions més habituals i importants que poden trobar-se en una urgència pediàtrica i es cobrirà una àmplia diversitat de quadres clínics pediàtrics, basat en casos clínics reals. El curs Advance pediatric life support que se celebra a València està organitzat per l’Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València, l’Institut Valencià de Pediatria i Puericultura, la Societat Espanyola d’Urgències Pediàtriques i el Servei de Pediatria de l’hospital IMED València.

Segons el Dr. Ignacio Manrique “comptar amb l’acreditació de l’Acadèmia Americana de Pediatria suposa el reconeixement internacional del servei de pediatria de IMED València. Ser el primer hospital privat que entra en aquesta xarxa és un vertader repte i una oportunitat per a tots. La formació dels nostres professionals és una prioritat per al nostre hospital i fer-ho amb l’aval de l’Acadèmia Americana de Pediatria és fer-ho al més alt nivell.”

Servei de Pediatria de IMED València

IMED València ha configurat el servei de pediatria seguint els tres pilars del sistema de gestió en els quals es basa el nou hospital: Un equip professional integrat i en exclusiva; la tecnologia més avançada i innovadora per a una medicina de precisió i un marc d’instal·lacions orientades a l’eficiència i l’atenció personalitzada. El servei compta amb 14 pediatres i diverses subespecialitats com neuropediatria, gastroenterologia, al·lergologia, nutrició o cardiologia pediàtrica, a més de prestar una especial atenció a les urgències infantils, que compten amb un espai independent de les urgències generals i que són ateses per pediatres titulats via MIR les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats