caixa popular

Lime retira els seus 83 patinets del dipòsit municipal i s'enfronta a una multa de 33.000 euros

Lime retira els seus 83 patinets del dipòsit municipal i s'enfronta a una multa de 33.000 euros
25/10/2018 -

Lime ha retirat aquest dijous els 83 patinets retirats per la Policia Local al setembre del dipòsit de l’Ajuntament de València i ha ingressat un total de 5.092,5 euros en concepte de taxes. Ara haurà de fer front al pagament de 33.000 euros en concepte de multa per 44 actes de 750 euros, segons han informat fonts municipals.

La companyia de lloguer ja ha sigut notificada i té dues opcions: seguir el procediment, “reconéixer que ha comés una infracció” i poder acollir-se al descompte del 40%, o bé recórrer. En qualsevol cas, des de l’Ajuntament assenyalen que no cap negociació, sinó seguir el procés sancionador.

Per la seua banda, la signatura explica en un comunicat que ha presentat al Govern local la proposta legal per a operar sota l’actual ordenança i poder oferir la seua “innovadora solució de mobilitat sostenible als valencians”. Lime insisteix així en la seua “total disposició a seguir dialogant amb l’Ajuntament i arribar a un acord”.

Des de l’empresa recorden l’acord per a operar sota l’actual normativa, aconseguit entre ambdues parts fa unes setmanes i actualment en procés de revisió per part dels tècnics i advocats municipals.

“Confiem que aquests passos ens permeten seguir avançant i que finalment puguem tornar a operar a València”, ha afirmat el director general de Lime a Espanya, Álvaro Salvat, per a recordar la seua presència “amb total normalitat i gran acceptació” a Madrid i Saragossa des del passat 1 d’octubre, “sempre en contacte amb les autoritats locals”.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + quatre =