25n
25N
25N

L'IES La Patacona està d'estrena

L'IES La Patacona està d'estrena
18/12/2018 -

Cada vegada són més els projectes que es fan realitat a través de tècniques modulars de construcció. Entre ells, l’Institut d’Educació Superior La Patacona d’Alboraia, a València, que va modernitzar les seues instal·lacions en temps rècord.

L’IES La Patacona està d’estrena. Els seus alumnes ara estudien en instal·lacions de 684m2 amb aules prefabricades d’alta qualitat i ràpida construcció. En aliança amb Algeco, fabricadora de mòduls prefabricats, casetes d’obra i contenidors de magatzematge, donen per inaugurat un col·legi que marca tendència en la seua forma d’edificar i dictar classe.

En els últims anys ha augmentat la quantitat d’alumnes de forma tal que van haver de planificar el creixement edilici ràpidament. En molt poc temps la matrícula es va duplicar i van haver d’instal·lar barracons d’ús temporal que no aconseguien satisfer les expectatives dels qui s’acostaven a la institució.

Així, les autoritats van decidir apostar per la innovació i van presentar un projecte modular d’aules prefabricades que porta solucions temporals encara que d’altíssima qualitat. Així, els barracons van ser ràpidament substituïts per mòduls funcionals i de més alt confort tant per als alumnes com per al cos docent.

Les noves aules del secundari deixen en evidència les infinites possibilitats que ofereix la construcció modular, i no solament per a col·legis! A més, es van realitzar espais de tallers d’electrònica, una aula d’informàtica i fins a un saló d’actes que compleixen els més alts estàndards d’aïllament acústic i tèrmic.
Aquestes instal·lacions compten amb terminacions d’alta qualitat i poden ser adaptades a les canviants necessitats de l’alumnat. Els espais podran ser adaptats amb facilitat i equipats amb alta tecnologia per a complir les expectatives de grans i xics.

I el més sorprenent és que s’ha realitzat en temps rècord. En solo uns mesos van quedar llistes per a donar inici al nou cicle lectiu. Els 684m2 han requerit tan sols 2 mesos de treball i s’han edificat complint amb la normativa vigent i generant un espai modern i minimalista.

Empreses com Algeco s’adapten a les necessitats i temps del client. Ofereixen tecnologia simple que permet crear espais molt ràpidament i a baix cost sense resignar en benestar ni seguretat. Un món modular de possibilitats que posa a l’usuari (en aquest cas els alumnes) en el centre.
Amb què ens sorprendran la pròxima vegada?

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − un =

caixaontinyent
ruta massamagrell