25n
25N
25N

Mislata licita les obres de la futura Residència i Centre de Dia per a majors

Després de signar el passat 28 de desembre el conveni amb la Diputació pel qual Mislata rebrà 4,4 milions d’euros per a rehabilitar la caserna militar i convertir-la en Residència de Majors i Centre de Dia el procés de contractació de les obres ja està en marxa

Mislata licita les obres de la futura Residència i Centre de Dia per a majors
18/01/2019 -

Amb el projecte de construcció sobre la taula, i gràcies a la injecció de finançament i a l’adjudicació de les places públiques de Residència per part de la Diputació de València i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives respectivament, l’Ajuntament de Mislata ha obert el procés de licitació de les obres de remodelació de les antigues casernes militars, que des del passat 10 de gener són propietat municipal, encara que el consistori havia avançat la contractació de disseny del projecte i els plecs de contractació i havia solucionat totes les traves burocràtiques existents.

Durant els últims tres anys el govern municipal ha gestionat el canvi d’usos de la parcel·la i ha aconseguit el finançament necessari per a construir la futura Residència de la Tercera Edat de Mislata, que inclourà Centre de Dia per a persones majors i una reforma integral de l’entorn urbà on se situa. El projecte de licitació de les obres ascendix a 4.930.332,79 euros.

Durant el mes de febrer, es farà efectiva l’adjudicació de les obres a una empresa i serà el punt definitiu d’inici per a la important remodelació de les antigues casernes construïdes en 1950. Mitjançant la intervenció es reformaran i uniran els dos edificis existents formant un únic complex d’atenció a les persones majors. La parcel·la, de més de 9.000 metres quadrats, inclourà un parc públic amb nova vegetació i parcs infantils, amb el que l’espai suposarà una obertura completa a la ciutat, amb l’eliminació de l’actual mur que el separa del barri del Quint.

L’alcalde de la ciutat, Carlos Fernández Bielsa, s’ha mostrat “molt satisfet de veure que es complixen els terminis, i que la Residència que tant desitjàvem serà una realitat dins de molt poc temps, ja que el termini d’execució és de menys d’un any, i les grues entraran a treballar després de la pròxima adjudicació de les obres. Han sigut anys de treball, d’esforç i d’obstinació. Ho hem aconseguit”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria