caixa popular

Ja disponible el llibre de festes patronals i populars d'Alfafar 2017

Ja disponible el llibre de festes patronals i populars d'Alfafar 2017
21/08/2017 -

Un any més, l’Ajuntament d’Alfafar ha publicat el programa de les festes patronals i populars en el tradicional llibret, que es podrà arreplegar a partir de hui tant en l’Ajuntament com en el SAC del barri Orba.

Enguany les festes seran especials, ja que l’edifici de l’Ajuntament celebra enguany el 150 aniversari de la seua construcció. Per aquest motiu, tindrà un important paper durant les celebracions. Una altra de les novetats és la creació de “l’Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar” que ens permetrà conéixer aquesta modalitat esportiva amb una exhibició per l’Albufera.

Pel que fa a la programació, les festes tenen un gran i variat nombre d’actes. D’una banda, les activitats esportives cobren cada any major importància, per la qual cosa durant totes les festes es podrà participar en els campionats de billar, petanca, voleibol, escacs, marxes cicloturistes o el VI Gran Fons Nocturn i la V Volta a Peu Nocturna, entre altres. Destaca la Materclass de defensa personal femenina enfocada a prevenir la violència de gènere.

Tampoc faltaran els tradicionals actes religiosos, com els trasllats de la Verge i Sant Sebastià i la processó de la patrona d’Alfafar, la Mare de Déu del Do. Respecte als actes culturals, se celebraran les actuacions de “Seguretat Social”, “La Tribu” i diverses nits on el protagonista serà l’humor.

L’Ajuntament d’Alfafar anima a les i els alfafarenses a participar en els actes programats i espera que gaudisquen de les Festes 2017.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris