25n
Orgull
Orgull

Liars torna a triomfar per a complir el seu somni

La gala ‘Canta, balla i somia’ de Peloki en favor de la web sèrie omple les dues sessions del passat dissabte

Liars torna a triomfar per a complir el seu somni

Dissabte passat el Centre Cultural d’Almàssera acollia la gala ‘Canta, balla i somia’ de Peloki en favor de la web sèrie Liars. Esta associació, la qual està darrere del projecte de Liars, va organitzar una obra amb l’objectiu de recaptar fons amb els quals produir esta singular iniciativa. Amb la gran expectació generada, Peloki va decidir fer dues sessions amb les quals finalment va aconseguir recaptar aproximadament uns 1.300 euros.

“Estem molt contents amb el suport rebut i la resposta del públic. La veritat és que necessitem estos fons per a seguir gravant capítols doncs només en el primer al final tanquem amb una despesa aproximada d’1.900 euros. La Gala va ser estupendament bé i ja hem mirat de fer-la en diferents poblacions amb la finalitat de seguir recaptant fons. El següent poble on es podrà veure la gala serà a Alcàsser”, comentava Yeray Martínez, director de Liars i organitzador de ‘Canta, balla i sieña’, qui afig que “esta no ser´l’única forma d’aconseguir fons doncs tenim un parell d’idees que necessitem que ens aproven des de l’Ajuntament d’Almàssera i pròximament donarem a conéixer”.

‘Canta, balla i somia’ és la representació de la lluita entre Alicia i la Reina de Cors en la qual el Barreter Boig intenta intervenir. Mentre van apareixent les diferents actuacions. “La gala va ser un èxit, a la gent li va encantar i eixia contenta de la funció. Per a nosaltres és un orgull doncs organitzar una gala d’estes característiques és complicat aconseguir-ho i ho hem fet amb l’ajuda de Paloma i Ana. Els donem les gràcies des d’ací”, explica Yeray.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 16 =