25n
25N
25N

Liars, el somni que desperta a la realitat

El divendres 24 de març s’estrena a Almàssera el primer capítol, Roses Rojas, de la web sèrie de terror

Liars, el somni que desperta a la realitat

El somni està despertant a la realitat. Divendres que ve, 24 de març, s’estrena el primer capítol de la webserie Liars. Roses Rojas és l’inici d’esta història ideada per Yerai Martínez, un quinceañero amant del cinema de terror. “La idea va sorgir fa dos anys. Inventem una història de terror, per al meu el cinema de terror és el cim del cinema. En eixe moment no hi havia res d’este estil” explicava a València Extra el jove director, Yerai Martínez.

La reserva de les entrades, al preu de dos euros, està disponibles en el correu electrònic de reserves de Peloki o bé es podran comprar en la taquilla el Centre Cultural d’Almàssera, on s’estrenarà el capítol. La recaptació es donarà íntegrament al projecte obert de La Salle per a joves en risc d’exclusió social. “Portem, aproximadament, unes cent reserves d’una capacitat de 300. Esperem que en estos dos dies que resten es puga omplir l’aforament. La projecció formarà part d’una gala en la qual actuaran en directe el grup Struck per a oferir la cançó original de Liars. L’acte també serà tancat per este grup amb el tema Crying“, assenyala Yerai Martínez.

La sèrie parteix de la llegenda d’Álex, un adolescent de la dècada dels 70 al que la seua mare sempre li deia que no havia de dir mentides doncs li creixeria el nas. Álex i el seu amic Julio estan enganxats a la droga i una vesprada en la qual tots dos estan consumint Julio pateix una sobredosi i mor. A Álex l’única cosa que en eixe moment se li ocorre és agafar el cos del seu company de batalles i tirar-ho al barranc del poble. Quan està ‘fugint del lloc’ s’adona que uns xiquets, amagats després d’un arbust, li han vist i tracta d’espantar-los fent-los el senyal de degollament. Els remordiments per ocultar la veritat fan que seguisca en l’espiral de la droga i es torne boig amb la frase de la seua mare “no has de dir mentides o et creixerà el nas”, al final Álex es talla el nas i mentre es dessagna escriu en una de les parets de la seua casa “no has de dir mentides”.

FB_IMG_14719826921397451Després de la mort d’Álex la seua mare sempre li portava al cementeri roses roges, no obstant això, en morir ella dos anys després les roses roges seguien apareixent al costat de la tomba de l’adolescent fins i tot en l’època actual. En 2016, una xica, la protagonista, rep un paquet en la seua casa i després d’obrir-ho descobreix una rosa roja i una nota: “no has de dir mentides”. A partir d’eixe moment s’inicia tota una història de misteri, tensió, suspens, terror, mentiràs, confabulació… que deixarà als espectadors clavats en la butaca amb ganes de més.

Les primeres escenes d’este primer capítol es van començar a gravar per l’època de Setmana Santa de l’any passat segons relata el seu director, va anar a la fi d’octubre i en el mes de desembre quan es van rodar el gruix principal de les escenes que avui dia componen este primer capítol de Roses Rojas. “El muntatge és estressant sobretot pels escassos mitjans dels quals disposem però les ganes que tenim de fer realitat este somni és el que ens espenta a treballar durament. Estem ultimant ja els detalls per a l’estrena d’este divendres. Esperem omplir l’aforament, sobretot perquè la fi que se cerca és ajudar a joves en risc d’exclusió social i per açò donarem tota l’entrada que s’aconseguisca per al projecte”, concloïa El director de Liars.

 

16832137_1818067071779671_6633802500369351460_n 16681894_1818067115113000_9130173966977305137_n

 

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =