25n
Orgull
Orgull

L'Hospital La Fe ofereix un taller de maquillatge terapèutic per a pacients que han patit cremades

L'Hospital La Fe ofereix un taller de maquillatge terapèutic per a pacients que han patit cremades
03/11/2016 -

L’Hospital La Fe ha acollit un taller teòric i pràctic de maquillatge terapèutic dirigit a pacients que han passat per la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe, així com para professionals d’aquest mateix servei

L’activitat, desenvolupada durant dos dies, té com a objectiu ensenyar a dissimular les imperfeccions de la pell a causa d’una cremada en la pell, ja siga en el rostre o resta del cos.

Per això, s’han utilitzat productes dermocosmètics i antial·lèrgics com a maquillatge i corrector per a taques i cicatrius. A través de cremes hidratants, pólvores fixadores, maquillatge líquid o compacte i perfiladors s’ha pogut mostrar com camuflar millor aquestes seqüeles en la pell deixant un aspecte natural.

La iniciativa, que és la primera vegada que s’organitza en l’Hospital La Fe, part de la recentment constituïda Associació de Cremats de la Comunitat Valenciana (SEGUNDA PIEL), que ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Cremats de Catalunya (KREAMICS) i la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe.

Segons la presidenta de l’Associació de Cremats de la Comunitat Valenciana, Olivia Albert García, aquesta entitat “naix per a agrupar a les persones afectades per cremades, als seus familiars i amics amb la finalitat d’ajudar a afrontar els dubtes que puguen tenir per a tornar a tindre una vida normal. A més de voler organitzar activitats i accions socials que permeten millorar el seu dia a dia”.

En aquest sentit, Lola Pérez del Caz, cap de la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe, ha assenyalat la importància d’aquest tipus de tallers que “a més d’aportar un suport psicològic i estètic al pacient, milloren la seua autoestima i qualitat de vida”.

Cal destacar que, des del 2008, la Unitat de Cremats de l’Hospital La Fe és Unitat de Referència Nacional acreditada pel Ministeri de Sanitat i rep pacients de tota Espanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 11 =