25n
Orgull
Orgull

L'Hospital La Fe acull l'exposició fotogràfica 'SIN MIEDO' d'imatges de persones que han superat una malaltia hematológica

L'Hospital La Fe acull l'exposició fotogràfica 'SIN MIEDO' d'imatges de persones que han superat una malaltia hematológica
16/12/2016 -

La planta d’hospitalització d’Hematologia de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València acull l’exposició fotogràfica “SIN MIEDO”, que consta d’una mostra d’imatges plenes d’alegria i color, de persones que han superat leucèmia o altres malalties hematològiques.

L’autora de l’exposició és María José Delgado, fotoperiodista ha volgut plasmar les emocions i sensacions que ella mateixa va viure després de superar la seua malaltia.

Amb el suport de l’Associació per a la Lluita contra la Leucèmia de la Comunitat Valenciana (ASLEUVAL), María José Delgado ha aconseguit retratar el dia a dia de diverses persones que van lluitar i van véncer a la leucèmia.

La mostra, que romandrà de forma permanent en l’hospital, consta de 34 fotografies i reflecteixen la superació i lluita contra la malaltia amb textos realistes dels mateixos protagonistes de les instantànies.

D’aquesta forma, María José Delgado pretén “mostrar amb naturalitat el dia a dia després de la dura malaltia i demostrar als companys i companyes que la malaltia es pot superar”.

L’exposició està a l’abast dels pacients, familiars i personal sanitari de la planta d’hematologia amb la finalitat de transmetre un missatge d’ànim durant l’estada en l’hospital i la lluita contra la malaltia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =