caixa popular

L'Hospital General Universitari d'Elda incrementa les intervencions quirúrgiques sense ingrés al voltant d'un 8%

La cirurgia amb ingrés s’ha reduït un 4,70%, la cirurgia major ambulatoria sense ingrés ha ascendit quasi un 8% i la cirurgia menor ha augmentat més d’un 5%

L'Hospital General Universitari d'Elda incrementa les intervencions quirúrgiques sense ingrés al voltant d'un 8%
15/05/2017 -

El Departament de Salut d’Elda ha incrementat quasi en un 8% les intervencions quirúrgiques de cirurgia sense ingrés en 2016. En total, l’activitat quirúrgica ha passat de 15.636 intervencions en 2015 a 16.130 intervencions en 2016. “Els nostres professionals han fet un gran esforç al llarg de l’any per a mantenir aquest alt nivell d’activitat quirúrgica; igualment, l’increment de les intervencions que es realitzen a la vesprada no haguera sigut possible sense la seua implicació en la consecució d’aquest objectiu”, ha indicat el seu gerent Vicenta Tortosa.

Així mateix, el percentatge de les intervencions que, per diferents circumstàncies, han sigut suspeses ha disminuït un 21,70%, per la qual cosa aquest indicador es va situar a 31 de desembre en l’1,42% quan en el 2015 es trobava en l’1,81%. D’altra banda, s’ha destacat que la cirurgia amb ingrés hospitalari s’ha reduït un 4,70%, la cirurgia major ambulatoria (sense ingrés) ha ascendit quasi un 8% i la cirurgia menor ha augmentat més d’un 5%.

A més, s’han realitzat 2.513 intervencions en activitat de vesprada, la qual cosa ha suposat un increment del 3,4% més que durant 2015, al que ha contribuït l’augment de les sessions de autoconcierto. En els mesos de gener i febrer de 2016 es van realitzar 202 i 272 intervencions respectivament per a aconseguir a l’octubre el màxim d’intervencions de autoconcierto a la vesprada per mes amb 319. Durant el mes d’agost tampoc es va suspendre l’activitat, i el nombre va ser de 66 intervencions.

Les patologies que s’han intervingut amb major freqüència en sessió vespertina de autoconcierto han sigut: cataractes, sinus pilonidales, hemorroides, colelitiasis i hèrnies inguinales, diverses patologies de genoll, síndromes de túnel del carp, hallux valgus i altres deformitats adquirides dels dits.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 16 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats