caixa popular

L'Hospital General de València rebrà cinc milions d'euros de la Fundació Amancio Ortega per a equipament oncològic

L'Hospital General de València rebrà cinc milions d'euros de la Fundació Amancio Ortega per a equipament oncològic
19/05/2017 -

L’Hospital General de Valéncia rebrà cinc millons d’euros de la Fundació Amancio Ortega per a equipament oncològic
La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montó, ha visitat l’Hospital General de Valéncia, acompanyada pel subsecretari de la Conselleria, Ricardo Campos, i pel director gerent del departament Valéncia-Hospital General, Enrique Ortega, en motiu de la renovació de l’equipament oncològic que es realisarà gràcies a la donació de la Fundació Amancio Ortega.

En concret, el departament Valéncia-Hospital General rebrà una inversió per un valor de 5.055.000, que li permetrà dotar-se d’1 aparat de Tomografía Axial Computerizada (TAC), 3 equips de resonància magnètica, 1 mamógrafo digital i 1 accelerador llineal. El TAC i un dels equips de resonància magnètica es destinaran al centre d’especialitats de Torrent i el restant formarà part de l’equipament de l’hospital.

“En el passat Consell de Govern de l’Hospital General aprovem la creació del servici de TAC i Resonància Magnètica en el centre d’especialitats de Torrent. La donació permetrà acostar estes proves als veïns d’eixa àrea geogràfica evitant el seu desplaçament a l’hospital o al centre de *Campanar, com era habitual”, ha explicat Montó.

Ademés, la titular de Sanitat ha recordat que l’Hospital General de Valéncia està en procés de reversió de la externalización del servici de resonàncies magnètiques, el servici de TAC i el servici de medicina nuclear (en el que s’utilisen acceleradors llineals per a la radioteràpia que s’aplica als pacients en càncer). Estos tres contractes venceran en 2018, en lo que l’hospital recuperarà un servici públic propi que es veu propiciat per esta aportació.

Esta adquisició, que és frut del conveni firmat el passat 5 d’abril pel President de la Generalitat, Ximo Puig, i la Fundació Amancio Ortega, implica la donació de casi 30 millons d’euros a la sanitat pública Valenciana per a la *adquisión de nous equips oncològics.

Servici d’Oncología Mèdica

El servici d’Oncología Mèdica de l’Hospital General de Valéncia atén a 2.300 pacients nous cada any i realisa 20.000 visites de tractament i seguiment. Conta en un àrea d’hospitalisació, consultes externes, hospital de dia oncològic, laboratori d’Oncología Molecular i oncólogo d’enllaç. D’esta manera, dispon de tot el circuit complet per a atendre al pacient oncològic en un accés ràpit i un diagnòstic precoç.

S’oferix aixina una medicina personalisada que es completa en medicina molecular, biòpsia líquida, ensajos clínics i investigació i en una sala blanca per a la preparació de fàrmacs que oferix el màxim nivell de seguritat biològica tant per als professionals com per als pacients.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris