caixa popular

L'Hospital General de Requena celebra el seu 25 aniversari

El General de Requena compta amb una població adscrita de 48.931 habitants, una plantilla de 467 treballadors i en 2016 va registrar 25.950 urgències

L'Hospital General de Requena celebra el seu 25 aniversari
06/06/2017 -

El sotsdirector general de Planificació i Organització Assistencial, Carlos Fluixá, ha participat en els actes de celebració del 25 aniversari de l’Hospital General de Requena. Durant aquests 25 anys de funcionament, l’Hospital de Requena s’ha convertit en centre de referència de la comarca Requena-Utiel i de la província de València.

El gerent de l’Hospital de Requena, Faustino Álvarez, explica que un dels actes ha consistit en la lectura d’una carta d’agraïment dirigida a tot el personal sanitari de l’hospital, “en la qual hem volgut homenatjar a jubilats i equips directius previs. També hem volgut recordar a companys morts durant aquests 25 anys”, ha destacat Faustino Álvarez.

Després de la lectura de la carta d’agraïment, s’ha fet lliurament de diversos records als companys jubilats i equips directius previs. Així mateix, una exposició fotogràfica mostra a les treballadores i treballadors que han desenvolupat la seua activitat professional en el departament durant aquest període. Finalment, l’hospital ha organitzat un menjar multitudinari en la qual s’han reunit treballadors actuals i passats del departament de salut.

Activitat assistencial

L’Hospital de Requena explica avui dia amb una població adscrita de 48.931 habitants i la seua plantilla és de 467 treballadors. Destaca la presència de diversos serveis per a la comarca de Requena-Utiel, com són Cirurgia, Medicina Interna, Urologia, Ginecologia, Pediatria, Oftalmologia, Cirurgia Ortopédica i Traumatologia, Otorinolaringologia i Unitat de Vigilància intensiva (UCI).

Pel que fa a l’activitat assistencial, en 2016 es van produir 3.426 ingressos i 3.205 intervencions. El total de consultes ascendeix a les 86.167 i s’han atès 25.950 urgències.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats