caixa popular

L'Hospital General de Castelló lliura el Premi ‘Enrique Simón’ a dos residents en oftalmologia i pediatria

Ana Montoliu i Marta Álvarez han sigut les guardonades en la VI edició

L'Hospital General de Castelló lliura el Premi ‘Enrique Simón’ a dos residents en oftalmologia i pediatria
19/06/2017 -

L’Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) ha celebrat la VI Edició del Premi ‘Enrique Simón Fi de Residència 2017’, un guardó que recompensa la trajectòria del millor especialista en formació al llarg de la seua estada com a resident en el departament de salut de Castelló. El primer premi ho ha obtingut Ana Montoliu, facultativa especialista en oftalmologia i, el segon ha sigut para Marta Álvarez, de pediatria.

L’acte de lliurament del premi per a especialistes en formació en la seua sisena edició ha sigut presidit pel gerent del departament, Miguel Alcalde; el president de la comissió de docència, Gerard Pitarch; el coordinador de la unitat docent de familiar i comunitària, Antonio Lorenzo; la subdirectora mèdica, Pilar Andreu; i l’adjunta d’infermeria, Mariana González.
La comissió d’avaluació d’aquesta sisena edició del premi Enrique Simón ha estat composta pels representants de les comissions d’adreça, docència, recerca clínica i CEIC del departament, així com per representants dels residents. Ells han sigut els encarregats de premiar a aquestes dues facultatives d’entre els 14 residents que s’han presentat a la convocatòria. La Fundació per al Foment de la Recerca Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) finança el guardó amb 1.000 euros al primer premi i amb 500 euros al segon.

Amb el lliurament del premi més important que concedeix el departament als residents, es pretén conscienciar de la importància de la recerca científica i potenciar l’interés per la divulgació, tant durant la residència com de cara al futur professional. El gerent del departament, Miguel Alcalde, ha remarcat la importància de seguir investigant i formant-se durant els anys de residència, com MIR, EIR o FIR.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 17 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris