25n
25N
25N

L'Hospital General comença les obres per a eliminar les habitacions amb tres i amb quatre llits

L'Hospital General comença les obres per a eliminar les habitacions amb tres i amb quatre llits
25/07/2016 -

L’Hospital General de València ha iniciat les obres per a eliminar les habitacions de tres i de quatre llits. Aquesta acció s’ha impulsat des de l’adreça del centre, que té el ferm propòsit de convertir progressivament totes les habitacions en dobles o individuals perquè els pacients i els seus familiars gaudisquen de major intimitat i confort.

La iniciativa ha sigut tan ben rebuda que fins i tot un familiar d’un pacient ha volgut contribuir simbòlicament a l’eliminació d’aquest tipus d’habitacions durant l’inici de les obres.

La inversió per a la reforma d’aquesta sala ascendeix a 106.335 euros i es preveu un termini de dos mesos com a màxim perquè estiguen finalitzades.

En pròximes actuacions s’aniran reformant les altres sales on encara hi ha habitacions triples i quàdruples, de forma progressiva, quan la càrrega assistencial ho permeta.

El General compta amb 504 llits, distribuïdes en 238 habitacions d’hospitalització, de les quals encara hi ha 32 habitacions d’aquestes característiques. Així doncs, gràcies a aquest projecte, que requereix temps i inversió donada la seua envergadura, s’eliminaran totes les habitacions de tres i de quatre llits en tot l’hospital i, al mateix temps, es milloraran els altres espais de les sales.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

CCCC
torrent