caixa popular

L'hospital de Vinaròs promourà la lactància materna amb el programa IHAN

L’objectiu d’aquesta iniciativa és adoptar pràctiques que protegisquen, promoguen i recolzen la humanització del naixement

L'hospital de Vinaròs promourà la lactància materna amb el programa IHAN
26/06/2017 -

Unicef que pretén animar als hospitals, i en particular als serveis de maternitat, a adoptar les pràctiques que protegisquen, promoguen i recolzen la lactància materna exclusiva des del naixement.

En aquest sentit, l’hospital comarcal de Vinaròs s’adhereix a la Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement (IHAN), activa ja en la resta d’hospitals de la província de Castelló, amb l’objectiu de promoure i recolzar el millor inici en la vida, assegurant pràctiques sanitàries òptimes en l’atenció a l’embaràs, part, període neonatal i, especialment, la lactància materna.

Fase de Descobriment

Així, l’hospital comarcal de Vinaròs, s’ha inscrit en aquest programa per a establir la lactància materna com a norma i forma òptima d’alimentació al naixement. L’obtenció d’aquesta acreditació és un procés complex que exigeix un important esforç per part dels professionals implicats i de la gerència del departament, i que transcorre a través de quatre fases estructurades. La primera d’elles és la fase 1D, coneguda com a fase de Descobriment, en la qual es troba actualment l’Hospital de Vinaròs.

Tal com estableix aquesta iniciativa, amb l’adscripció al programa IHAN es permetrà a les mares una elecció informada de com alimentar als seus nounats, es donarà suport a l’inici precoç de la lactància materna i es promourà la lactància materna exclusiva durant els sis primers mesos de vida. La IHAN proporciona als professionals sanitaris que treballen en les maternitats dels hospitals un programa d’acreditació eficaç, basat en l’evidència científica, estructurat i externament avaluat, que permet i facilita la tasca d’iniciar, recolzar i augmentar la durada de la lactància materna.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats