25n
Orgull
Orgull

L'Hospital de la Plana reposa 328 equips informàtics per a agilitzar l'ús de la història clínica i la prescripció electròniques

L'Hospital de la Plana reposa 328 equips informàtics per a agilitzar l'ús de la història clínica i la prescripció electròniques
01/09/2016 -

L’Hospital Universitari de la Plana hi ha reposat un total de 328 equips informàtics amb l’objectiu d’avançar en el projecte d’Hospital sense papers i agilitzar així l’ús de la història clínica digital i la implantació de la prescripció electrònica de medicaments en les unitats d’hospitalització.

La instal·lació d’este nou equipament ha suposat la renovació del parc informàtic de l’Hospital amb 328 CPU d’última generació dotades de disc sòlid de 240 Gb i l’ampliació dels punts d’accés tant des de les plantes d’hospitalització, com de consultes externes, urgències, servicis centrals, servicis especials i administració, així com de les consultes del centre d’especialitats Mare de Déu de Gràcia, situat en el nucli urbà de Vila-real.

Esta renovació, que suposa un pas més en el projecte d’Hospital sense papers en què es troba immers La Plana, permetrà adequar els equips informàtics a les necessitats de les noves aplicacions, dotar de major rapidesa als professionals en l’accés als programes informàtics i implantar la prescripció electrònica de medicaments en hospitalització i en urgències, que és una mesura de seguretat del pacient recomanada per tots els organismes internacionals.

La Unitat d’Informàtica de l’Hospital Universitari de la Plana ha culminat ja tot el procés d’instal·lació, renovació i verificació dels terminals, de manera que el centre es troba funcionant amb el nou equipament a ple rendiment.

Alienació de l’equipament obsolet per a ONGs

Després de la reposició, l’Hospital procedirà a l’alienació dels equips que ja no són útils per als sistemes d’informació actuals. Per a açò, ha activat un procediment online de sol·licitud de material informàtic en què poden participar associacions sense ànim de lucre, ONG i centres d’ensenyança interessats. Es tracta de CPU amb processador AMD Semprom 3400, disc dur de 70 Gb i 1 Gb de memòria RAM. Els interessats poden consultar les bases en la web del Departament de Salut de la Plana, www.laplana.san.gva.es i omplir la instància requerida. El termini de sol·licitud estarà actiu fins al 30 de setembre de 2016 i les entitats beneficiades es coneixeran en el mes d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − dotze =